Здравейте, продавам сватбената си рокля, която е използвана веднъж през м.Септември 2018-та година…..

Здравейте, продавам сватбената си рокля, която е използвана веднъж през м.Септември 2018-та година…а ето и малко информация за нея с приложени снимки

Роклята е закупена от магазин "Лита" в гр.София през 2018г. Цената й тогава беше 950лв. След "великият ден" премина и през химическо чистене…

Роклята е подходяща за дами, високи около 170см., г/д 60кг. Около деколтето и гърба има зашит плат или "втора кожа", който е много мек, не дразни кожата, стоейки нежно, загадъчно и интересно. Шлейфа е дълъг, но при необходимост, за веселата част, може да се прибире към тялото чрез деликатно, зашито копченце. Към роклята предлагам и ПОДАРЯВАМ воал и подходящи обувки с нисък ток- 39 номер, като може да избирате между два модела.

За повече информация и снимки може да ми пишете. При проявен интерес, за гр.София може и лично да се видим и роклята да бъде пробвана.
Предлагам Ви удобна , лека и стилна сватбена рокля, това е 💞
Цена: 500лв.

Ще се радвам, ако тази рокля се облече още един път от някоя дама, преди да се хвърли под леглото, тавана или мазето и… след 20-тина години се изхвърли на боклука.
Хубав ден на всички и успех с организацията🍀 ..че не е лесна задача!