Здравейте, прекрасни минали и бъдещи булки. Сватбеният ми ден мина, а с него и много щастливи момент…

Здравейте, прекрасни минали и бъдещи булки. Сватбеният ми ден мина, а с него и много щастливи моменти. Изживяхме невероятни емоции, за което съм много благодарна. Не забравяйте, че сватбата е заветът на любовта ви, но най-доброто предстои именно след нея:всеки ден рамо до рамо, уважавайки се, подрепяйки се и обичайки се, както в деня на вашето: ,,Да!'' Бъдете много щастливи, обичани, обичащи, благословени. Ако мога да дам изстрадан съвет, то той би бил да не се вторачвате прекалено много в детайлите и да не се нервирате ненужно за организационни въпроси, накрая наистина никой няма да забележи , освен вие самите.
Покривките нямат значение, цветята нямат значение, обувките ви нямат значение, всичко , което гостите ще запомнят е емоцията, която сте им предали.
За тези от вас, които все още нямат сватбена рокля искам да кажа, че продавам моята, заредена с много любов и усмивки и готова да зарадва още една булка.
Роклята ми е от бутик Mille Bridal, колекция 2017-та на дизайнера Габиано Стрекоза, минала е химическо и е като нова. За жалост нямам къде да я съхранявам,а и ще ми е мъчно да видя как с времето красотата би я напуснала, затова искам да накара друга булка да се чувства толкова красива, колкото и аз.Към роклята подарявам дълъг воал от тюл. Ето 1-2 професионални снимки и няколко снимки от телефона.
При интерес , пишете ми на лично.
И не на последно място искам да благодаря на групата,беше ми много полезна , срещнах прекрасни момичета тук, с някои си пиша и до днес и очаквам да се видим с нетърпение .
Обичайте се

2 thoughts on “Здравейте, прекрасни минали и бъдещи булки. Сватбеният ми ден мина, а с него и много щастливи момент…

  1. Здравей искам да те попитам за букета, от къде си го купувала, много е красив? От живи цветя ли е или изкуствени? Благодаря 🙂

Comments are closed.