Здравейте отново! Реших да дам и своите препоръки за градинска/горска/домашна/бохо сватба с нисък бю…

Здравейте отново! Реших да дам и своите препоръки за градинска/горска/домашна/бохо сватба с нисък бюджет. Първо годината започна ужасно, знаете. До последно не знаехме ще има или няма да има сватба. Аз обаче, по време на карантината, не спрях да бера горски теменужки и направих домашни теменужени сладка като подаръци за гостите. Направих и домашни сапуни с различни горски цветя и билки, също за подаръци. Изградих цялата концепция и визия в главата си и тихичко си действах 😁 Не наех агенция, всичко направих сама с огромната помощ на две приятелки. И тук идва късметът! Открих изключителни професионалисти, които искам горещо да препоръчам. Red Coral Kitchen & Catering бяха нашата кетъринг фирма, която приготви зверски вкусна домашна храна, бяха плътно до нас през цялата подготовка. Сега си давам сметка, че съм звъняла на Методи (управителя) в безумни часове от деня, но той всеки път беше насреща. Целият персонал беше на такова ниво, че останах наистина впечатлена. Само ще добавя, че имаме куче и котка, които нямаше къде да приберем. На готвачите и сервитьорите им се наложи, освен всичко друго, да гледат и две вечно гладни същества, и да опазят храната непокътната от тях. 😁 Когато гостите започнаха да пристигат и да ми подаряват подаръци и цветя, до мен застана неотлъчно едно от момчетата и поемаше всичко, което ми беше поднасяно. Бяха подредили даровете в една от стаите ни, а цветята грижливо наредени във вази. Когато се събудихме на следващата сутрин дворът и къщата ни изглеждаха така сякаш нищо не е имало. Всичко беше почистено и прибрано. Наистина препоръчвам горещо тези мили хора!
Не мога да не спомена и едно много талантливо момиче, което изрисува ръчно сватбените чаши, поканите и менютата. SimonaArt Великолепна е! И толкова сърце вложи във всичко!
Цените дотук са ясни – казах ви, че става дума за сватба с малък бюджет (под 10 000 лв, около 70 гости), но без компромиси в качеството.😉
Фотографът. Ооо, фотографът! Ivandov Photography Познаваме Иван от няколко години, винаги той снима семейните ни тържества. Затова бях категорична кой ще е човекът зад обектива на сватбата ни. Не знам как го прави! Винаги улавя най- удивителните мигове! Блестящ, блестящ Иван! Сами виждате!
Роклята ми струва невероятната сума от 25 лв. и е от аутлет секцията на Ремикс (чисто нова, с етикет) 😉
За украсата вече казах – много, много труд, но всички предмети (сервизи, вази, каренца и покривки) носят много мили спомени, защото са от моето детство (повечето купувани или плетени от мама или завещани от баба).
Водещият и DJ-ят бяха също повече от блестящи- Duzpata – The DJ for your party Толкова сме им благодарни за купона и страхотно настроение!
Нежният и естествен грим е дело на Nadia Nicolas Makeup Artist/гримьор Страшно талантливо и мило момиче!
Ами май е това. Ако мога да съм полезна с още нещо, пишете, питайте 😉

11 thoughts on “Здравейте отново! Реших да дам и своите препоръки за градинска/горска/домашна/бохо сватба с нисък бю…

  1. Страхотни сте , абсолютно вдъхновение ! ♥️

  2. Много хубаво и идейно.

  3. Страхотни сте❤️ Само прекрасни моменти и емоции ви желая💝Можете ли да споделите рецептата, която ползвахте за сапуните и сладкото💕

  4. Било е много приказно! От сърце ви желая да сте винаги толкова щастливи! ❤️

  5. Страхотно е! Браво 😍

  6. Браво, изглежда уникално! Дори от снимките може да се усети прекрасно настроение!

  7. Прекрасни снимки! ♥️ Всичко най-хубаво ви пожелавам! 🌻

  8. Цялата концепция е прелест!Бъдете щастливи!

Comments are closed.