Здравейте, от час и половина опитвам да се свържа по телефона с бюро за резервации към Обреден дом в…

Здравейте, от час и половина опитвам да се свържа по телефона с бюро за резервации към Обреден дом в София (адреса е на ул. Кра кра), за съжаление без успех. До сватбата не остава много време, а и веднъж вече я отложихме. Просто исках да уточня с тях кога трябва да отидем, за да предоставим документите, понеже на бланката, която ни дадоха пише 4 май (сватбата тогава трябваше да бъде на 8-и).
Въпросът ми е към тези от Вас, чиято сватба е била в ритуална зала Красно село – колко време преди сключването на брака трябва да занесем документите и по кое време от деня?
Благодаря предварително и се извинявам, ако някой вече е питал за това.

15 thoughts on “Здравейте, от час и половина опитвам да се свържа по телефона с бюро за резервации към Обреден дом в…

 1. Документите, които са описани, трябва да се занесат 3 дни преди датата 🙂 Няма значение за времето през деня, стига да е в работно време.

 2. На нас ни казаха седмица преди сватбата, и тогава ги занесохме ☺️

 3. Нашата сватба беше на 20.09 ние ги занесохме на 11.09 🙂

 4. И на нас ни казаха седмица по-рано.

 5. На нас ни казаха в понеделника преди сватбата да ги занесем, но това беше през юли.

 6. Нашата е на 04.10,казаха ни да ги занесем на 28.09. Мисля, че няма определено време, просто да е в работното им време.

 7. 5 дни беше при нас

 8. Нашата сватба беше на 12 септември и ни казаха да ги занесем на 8 септември. Няма значение по кое време, само да е в работното им.

 9. Една седмица по-рано. Отивате с двете лични карти, медицински свидетелства за граждански брак, изследвания за спин и сифилис, такса за платен ритуал. Работното време е от 10-12 и от 14-17 часа.

 10. Благодаря много на всички за съдействието!
  Информацията определено ми е от полза.

 11. Една седмица по рано, занесохме всички документи,които трябваше да се представят. То ни пишеше дори и датата,на която трябваше да ги занесем

 12. Нашата сватба беше на 05,09 и трябваше да отидем на 31,08 ,за д а занесем документите

 13. Една седмица предварително се занасят документите и се заплаща, ако искате Фотографите ви да могат да влезнат. Ако искате музикален съпровод също се заплаща тогава.

 14. Нашата беше на 20.09, трябваше да занесем документите на 14.09. Между 12 и 14ч са в обедна почивка и работното им време е до 17:00ч

 15. Успях да се свържа с тях към 16:30 часа.
  Пет дни преди датата на подписването трябва да занесем необхидимите документи (попълнени декларации, медицински изследвания, които задължително включват Васерман и СПИН, фактура, в която е посочено че сме платили за ритуала и лични карти на мен и младоженеца).
  За сега има ограничения за броя на присъстващите в залата – 30 човека. Всички трябва да бъдем с маски, като аз и годеника ми може да ги свалим по време на ритуала.
  За сега това са ми дали като информация.
  Отново благодаря на всички за отговорите! 🙂

Comments are closed.