Здравейте! Обръщам се към булките от Пловдив! Нашата сватба мина в началото на Юли. Всичко беше прек…

Здравейте! Обръщам се към булките от Пловдив! Нашата сватба мина в началото на Юли. Всичко беше прекрасно, но искам да изразя недоволството си от ресторант Атлантик, в частност от Десислава (не знам фамилия) която се подвизава, като управител или собственик. Дребните детайли, които бяхме помолили да се сложат на определени места, като подаръчетата за гостите, няма да ги коментирам, защото всеки може да пропусне нещо, критиката за това ще я спестя. Но това, че имаше човек, който остана без стая, е меко казано недопустимо, особено като уцелиха единственият човек, който няма жилище в България и ни поставиха в много неудобна ситуация. При положение, че 10 дни преди това сме резервирани всички стаи за гостите, и то по имена. Отговора от нея беше,, Да, има резервация, но дадох стаята на някакво семейство, което вчера се обади,, Както и спалните, които се бяхме разбрали да са с двойно легло, не бяха и двойките си спаха на еденични, не че е голям проблем, но… Защо?
На второ място в същата връзка таксуваха 40 лв за легло, като попитахме няколко пъти за нощувката и казаха 25 лв. Нямаше никакво уточнение, че ако е един в стая, цената е друга. Това е безумие, и щях да реагирам веднага, но никой от гостите не ни притесни по този въпрос на самият ден, това го разбирам в последствие. Едно, че не е коректно, друго че ни злепоставят и нас с младоженеца, че лъжем хората. И за капак на всичко е имало около 10 куверта свободни, от хора които не се появиха, никой от целият персонал не ни информира за това, за да си опаковаме храната за вкъщи, най-малкото. Непознатите, които се размотаваха на нашата сватба, също мисля че е нещо, за което е необходимо да предупредят. Дали сме Ок да има външни хора на нашата сватба??? Не сметнаха за важно, да споменат, че ресторанта си остава отворен за клиенти и във външната градина, където е тържеството ни? Устройва ли ме мен непознати да ми танцуват на дансинга и да ми идват деца да ми пипнели роклята, защото не са виждали булка, а аз ги виждам тях за пръв път защото са,, гости на ресторанта,, Ако това, го бяха казали, нямаше вариант, в който да изберем този ресторант. Към останалия персонал, нямам оплаквания сервитьорите и кухнята бяха отлични. Искам само да предупредя булките, които в момента търсят ресторант в Пловдив и тези, които вече са избрали Атлантик, имайте го предвид.

8 thoughts on “Здравейте! Обръщам се към булките от Пловдив! Нашата сватба мина в началото на Юли. Всичко беше прек…

 1. Не съм от Пловдив, но….
  Би трябвало да го имаме предвид по принцип.. 😕
  Пълно безхаберие…

 2. Много некоректно отношение от страна на въпросната госпожа. Поинтересувайте се дали тя е собственик и ако не е, опишете това на собственика на ресторанта/хотела.

 3. Подадох сигнал в комплекса. Въпросната жена се свърза с мен да ми се извинява, покани ни отново да отидем при тях, за да компенсира ситуацията 😃

 4. Всичко това е направо абсурдно и недопустимо! Надявам се не ви е развалила празника, но това нещо трябва да го напишете във всички възможни групи и да се разнесе, за да стигне до всички бъдещи младоженци да знаят какво ще ги очаква. Напишете го и във фб страницата на комлекса и в гугъл ревютата.

 5. Мила въобще не си мила. 😀

 6. И ние с годеника ми ходихме до Атлантик, още докато търсихме място за сватбата ни и управителката беше много недружелюбна и останахме много разочаровани от там.

 7. В „Лебеда“ в София,също остава отворена градината за външни посетители.
  Но още в първичния разговор става ясно,дори на офертата си го пишат.
  Искрено съжалявам за ситуацията.
  😰

 8. тъкмо тях гледах като място, това което прочетох много ме разочарова

Comments are closed.