Здравейте, някой може ли да се включи с подходящи места за сватба на плажа? Не е нужно всичко да е н…

Здравейте, някой може ли да се включи с подходящи места за сватба на плажа? Не е нужно всичко да е на първа линия, но ще се радваме поне изнесения ритуал да е на пясъка. По-усамотените места ни привличат повече. Благодаря предварително!

7 thoughts on “Здравейте, някой може ли да се включи с подходящи места за сватба на плажа? Не е нужно всичко да е н…

 1. First Line и Therma eco village и двете са в Кранево, единствено, че не са усамотени.

 2. Restaurant „Therma Beach““ Може да го разгледате подробно на тази страница. Тази година правихме сватба там, стилистиката, която избра булката, перфектно се хармонизира с плажа. Може да разгледате нашата страница EVA Agency и визията, която избрахме за този ресторант 😊 Ще се радваме, ако можем да сме Ви полезни. 🤗

 3. Комплекс “Свети Тома” – Созопол 😉

 4. La Vita – Beach Restaurant
  съвпада с вашите критерии на търсене.
  Ахтопол – град на любовта 💗

 5. Evelin Totev ние с удоволствие ще съдействаме и ще Ви предложим подходящи места, според изискванията Ви. Агенция за организация на събития Bollier Events Group Ltd.

 6. Зависи колко сте откачени… Ние се оженихме на плажа Иракли. Пуснахме оведумление в общината, намерихме кетеринг, генератори, гостите спаха на палатки или по колите… И си беше супер, всички гръмна ха от кеф. (сватбата беше за младите, за бабите подписах е отделно, предварително)

 7. Нашата сватба беше почти изцяло на плажа на Аркутино. 🙂 Само ходихме до Созопол за църквата.

Comments are closed.