Здравейте, Нося 35-ти номер обувки, което доста ме затруднява в избора на високи токчета. За ежеднев…

Здравейте, Нося 35-ти номер обувки, което доста ме затруднява в избора на високи токчета. За ежедневието поръчвам от няколко сайта, които предлагат моя номер, но за съжаление нямат обувки, подходящи за булка. Може ли да ме ориентирате за някой магазин в София (или пък онлайн магазин), в който номерацията започва от 35 номер и предлагат булчински обувки? Търся отворени сандали с доста висок, тънък ток (10-12см). Благодаря ви предварително! ❤️❤️❤️

7 thoughts on “Здравейте, Нося 35-ти номер обувки, което доста ме затруднява в избора на високи токчета. За ежеднев…

  1. Аз продавам моите, номер 35, които така и не обух. Пишете ми, ако имате интерес.

  2. Много е трудно това с обувките. Аз просто реших да са кецове и изобщо не търсих. Въпреки, че ми се върти идеята за обувки тип Мери Джейн. Обмислихте ли варианта с обувки по поръчка? По пиротска има доста обущари.
    Моля ви споделете сайтовете от който поръчвате обикновено.

  3. На мен ми трябва 34ти 😃😃 магазин Stilo на Пиротска или на Графа предлагат от 33номер на висок ток. Виждала съм 33 номер с 12см ток. Другите които знам са във Варна – Edition shoes. Всички споменати имат сайт.
    Другия вариант е в Пловдив да потърсите, защото имат производство и може да ви направят по техен модел.

  4. Също и Мегияс, сестра ми си купи от тях 35номер за сватбата. Но не знам дали имат физически магазин в София вече или са самп онлайн.

  5. Stilo и CCC – има ги в няколко мол-а. На сестра ми от там сме купували, тя е 34.5 и дори си намери сандали на висок ток и от двата магазина. Успех.

  6. Много благодаря на всички за помощта ❤️❤️❤️ успокоихте ме 😄

Comments are closed.