Здравейте! Можете ли да предложите сладкарница или жена, която прави торти в дома си на прилични цен…

Здравейте! Можете ли да предложите сладкарница или жена, която прави торти в дома си на прилични цени в Бургас😀? Благодаря!

16 thoughts on “Здравейте! Можете ли да предложите сладкарница или жена, която прави торти в дома си на прилични цен…

 1. Аз на жени от вкъщи вече не се доверявам от както ни съсипаха един празник със ужасна на вид и вкус торта. Сватбената ни беше от торти Чочко. Уникално красива и също толкова вкусна 🙂. Компромиси повече не правя

 2. Сладки Мечти с.Вресово, тортата ни беше красива, гостите я хвалиха и цената и беше направо „без пари“.

 3. Zlatina Ivanova е много добра! Можете да разгледате тортите в профила и. За цени не знам обаче.

 4. Тони от Ice Cream Saloon Clio в Несебър. Освен уникална торта ни направи и невероятни сладки за почерпка след подписването. Всички гости бяха впечатлени – и от визията, и от вкуса.

 5. За град Бургас, това което мога да ви препоръчам горещо е сладкарска верига Захаро. Ние сме очаровани от вида, вкуса и от адекватната реакция на веригата. Ние поръчахме от там както сватбената торта, така и тази за кумовете. И двете бяха уникални 🙂

 6. Сладки Мечти с.Вресово тортата ни за годежа беше направена от тях, цената беше доста приемлива сравнение с цените на другите вериги сладкарници.

 7. Благодаря много на всички за предложенията! 😊

 8. Какво значи прилична цена? Под 4-5лв няма никъде. Аз лично, на прилична цена си намерих торта в Захаро

 9. Ние се доверихме на Захаро, отлично изпълнение откъм визия и вкус, гостите също много я харесаха, а и ни дадоха най-добра цена (за нас беше много важна и опцията с доставка)

 10. Веднага! Марина Стефанова 088 3330938
  От 3 години само при нея поръчвам – Рд, Сватбената, погача на малката …

 11. Препоръчвам с две ръце : Десислава Николова. Ето и снимка на последната красота, която ни направи!

 12. Нашата я прави момиче, което във фб е с профил Ста Мена. Тортата беше уникално вкусна и едно към едно със снимката, която й изпратих.

 13. Сладкарска работилница Бутик, но тя е в Созопол, доста добра цена ни даде под 4лв. на парче. Мисля, че и до Бургас доставя.

Comments are closed.