Здравейте! Може ли някоя булка, чиято сватба е била в Best Western Hotel Expo на Цариградско шосе в …

Здравейте! Може ли някоя булка, чиято сватба е била в Best Western Hotel Expo на Цариградско шосе в София, да спелодели мнение как е минало? Може да ми пишете и на лично съобщение. Благодаря!

4 thoughts on “Здравейте! Може ли някоя булка, чиято сватба е била в Best Western Hotel Expo на Цариградско шосе в …

  1. Нямам проблем да пиша и тук 🙂 Изключително съм очарована от комуникацията и изпълнението. Всичко беше прекрасно. Общо взето каквото поискахме, всичко изпълниха 🙂 Ако имаш конкретни въпроси, може да ми пишеш на лично 🙂 Ние имахме изнесен ритуал в градината, а вечерята беше в зала “Панорама”. Препоръчвам с две ръце. 🙂

  2. И ние ще сме там, аз също съм чувала само хубави отзиви😊

  3. Нашата сватба беше там. Доволни сме от комуникацията. Трябваше да сме в градината, но заради времето бяхме в зала „Панорама“. Масите бяха подредени така, че нямаше гост, който да е с гръб към дансинга (имахме 60 гости). Имам дребни забележки към менюто (имаше разлика между дегустацията и това на сватбата – едното предястие беше пресолено) и съвсем дребни забележки към сервитьорите. Но препоръчвам, особено след като хотелът вече работи.

  4. Благодаря на всички за коментарите. Сватбата ни трябваше да е там още тази година, но я отложихме за догодина. Заради дългото време, което трябва да чакаме отново, се появиха някакви съмнения дали е правилното място и затова исках да чуя мнение от булки, които вече са били там. Благодаря отново!

Comments are closed.