Здравейте, моята сватба е през септември, но от сега искам да планирам меденият си месец, бих искала…

Здравейте, моята сватба е през септември, но от сега искам да планирам меденият си месец, бих искала да помоля за съвети при организацията на такъв. Към агенция ли да се насоча или да организирам сама? Също бих искала да знам и мнение за някои курорти в Италия или Испания, тъй като съм се насочила към тези държави. Благодаря

4 thoughts on “Здравейте, моята сватба е през септември, но от сега искам да планирам меденият си месец, бих искала…

  1. Здравейте, ние си направихме двуседмично пътешествие с кола и посетихме Дубровник, Венеция, Валенсия, Барселона, Париж и Улм. Беше невероятно изживяване. Не се съобразявахме с полети и разписания. Намирахме си хотели на място.

  2. Шанса вие да си намерите по-евтино и хубаво сами е по-голям. Но ако не си падаш по организациите е добре с агенция.

  3. Ние бяхме в Италия – Флоренция, Пиза и Марина ди Пиза. В Марина ди Пиза ни беше най-хубаво, техен си курорт, без много туристи, вечер затварят главната улица, ресторантчетата излизат на нея и е много атмосферично. Но е много спокойно, няма какво толкова да се прави освен плажът, но ние такова си искахме след по-динамичната обиколка на Флоренция.

  4. Нашият меден месец беше в Коста Брава, Испания, нещо като Слънчев бряг в БГ. Бяхме с агенция, имахме и организиран транспорт до Барселона и други забележителности в околноста. Ние също бяхме края Септември месец и за съжаление хванахме “сезона на пенсионерите”. Всички млади бяха започнали университет и училище. Като цяло мястото е прекрасно на туристите бяха, доста възрастни хора, по това време на годината. Излезе ни около 2000лв с самолетни билети, all inclusive. Храна беше супер, както и обслужването . Бяхме точно в периода на стачките на каталунците , но в курорта беше много спокойно , без размирици. В Барселона беше прекрасно , заслужава си да се разгледа.

Comments are closed.