Здравейте, момичета! :) Продавам своята разкошна булчинска рокля с надеждата, че ще накара друго мом…

Здравейте, момичета! Продавам своята разкошна булчинска рокля с надеждата, че ще накара друго момиче да се чувства толкова специално на нейния ден, колко и мен.

Роклята е купена от BERNA MODA, Асеновград, има нежен розов отенък, който обаче не се натрапва. Горната част е бюстие- тип корсет с връзки на гърба, което може да се пристегне толкова, колкото имате нужда и приляга добре на дами с различни размери (аз съм между S и M). Няма нужда от притеснение дали ще има достатъчно упора за бюста- в бюстието е вшит сутиен, а самото то е доста удобно и стабилно- няма изхлузване дори и при луди танци.

Роклята не е скъсявана от оригиналната си дължина, аз съм я носила с обувки с ток ок. 12 см, а самата съм висока около 166 см. Роклята е направена от изключително нежни и скъпи материали- обиколих доста, докато намеря тюл, който да не изглежда евтино и да е мек, ефирен и луксозен. Единствената промяна, която направих по нея е да отделя пришитите ръкави, за по-голямо удобство, защото ограничаваха донякъде движенията на ръцете. Това позволява 2 в 1 визия- роклята е прекрасна и с, и без тях – може да се види на снимките. Горната част е обшита с луксозна дантела и нежни перли, а надолу роклята се спуска свободно на няколко ката (и вида) тюл, като обемът може да се регулира чрез големината на кринолина- за визията, която искате.

Наистина се почувствах като принцеса в нея и не ми се искаше никога да я свалям!

Като подарък към роклята получавате и прекрасен, изчистен воал в цвят слонова кост, с дължина, която перфектно пасва на роклята.

Роклята ще мине през задължително химическо чистене преди да бъде изпратена към новата си притежателка!

Цената на роклята, воала + корекциите по ръкавите беше малко над 1000лв.. Цената, за която я продавам е 600лв., като може да има лек коментар по нея.

1 thought on “Здравейте, момичета! :) Продавам своята разкошна булчинска рокля с надеждата, че ще накара друго мом…

  1. Последно..тук може ли да се продават булченски рокли?

Comments are closed.