Здравейте , момичета. Нашият ден мина. Надявам се с тези снимки и информация да съм полезна както та…

Здравейте , момичета. Нашият ден мина. Надявам се с тези снимки и информация да съм полезна както тази група беше полезна за мен.
Бутониерите, късметчетата и кутията си ги правих сама. Поръчах всичко от алиекспрес и само ги сглобих.
Подаръците за гостите бяха слончетата. Те също са от алиекспрес. Комбинираха се идеално с картичките кои къде да седне. Номерата на масите (комплект до 10 или до 20) и те са от алиекспрес. Очаквах да са по- дебели, защото пишеше че са от дърво. Ако имах време щях да поръчам 2-3 комплекта и да ги слепя.
Етикетите за ракията исках да ги поръчам, но мястото от където исках да ги купя нямаше да могат да ги направят толкова бързо (аз съм бях виновна че не ги поръчах по- рано) и на фото шоп си ги надписах. Бутилките купихме от "Всичко по 1 лев".
Поканите за сватбата поръчахме от Шарени идеи". Сложила съм снимка на визитката.
Чашите за кумовете са направени от Златка Хаджиева 0885608656. Пратих и снимка как ще са облечени кумовете и тя ги изработи за 3-4 дни.
Цветята за масите и моя букет бяха направени от мила дама Цветана Йотова на Цветната борса. Сложила съм снимка на визитката ѝ.
Тортата е от Co-co sweets and more. беше вкусна но не беше точно същата каквато дегустирахме. Деня преди сватбата занесохме живи рози за декорация. Когато се обадих да питам колко да са розите ми се наложи да звъня доооооста докато ми вдигнат, след което троснато ми казаха колкото донесете толкова ще сложим. В деня на самата сватба трябваше да я доставят в 16:00. В 17:30 още я нямаше и аз започнах да се звъня. Не ми вдигнаха, но в момента в който позвъни съпруга ми веднага вдигнаха телефона… За това няма тяхна визитка.
Годежния пръстен и халките ни са от магазин bg-gold.com.
Сватбеното тържество беше в хотел Атлантик. Менюто беше №4. Порциите бяха големи. В сайта им са публикуване всички варианти за менюта. Сложила съм снимка на визитката на управителя и снимка на разположението на масите, което те ни дадоха.
DJ ни предложиха от ресторанта. Неговата визитка е тази на която пише Photography, понеже се занимава и с това.
Фотограф на сватбата беше Пепи Иванов. https://www.facebook.com/PepiFotoBG/?ref=br_rs Невероятно позитивен и усмихнат. Нямам думи колко сме впечатлени от него. Още на следващата вечер ми прати
снимки от фото сесията.
Моята рокля и воал са от https://svatbencenter.bg/
Грима и прическата ми направи Ани Кошарска https://nelystyle.com/home.html Тя дойде вкъщи!!! /направи грима и прическата на мама/ Също като Пепи ме впечатли с профисионализма си. Много внимателна, усмихната и позитивна.
Костюма на младоженеца е шит от Асен Матуски.

1 thought on “Здравейте , момичета. Нашият ден мина. Надявам се с тези снимки и информация да съм полезна както та…

Comments are closed.