Здравейте, момичета, искам искрено да благодаря на всички вас! Групата ми помогна страшно много, осо…

Здравейте, момичета, искам искрено да благодаря на всички вас! Групата ми помогна страшно много, особено предвид факта, че организирахме всичко сами за 2 месеца (това на никого не го препоръчвам!), даже бях на ръба да се откажа ако не бяха постоянните надъхващи постове тук Не мисля, че ще ми одобрят приема в групата за 2018, така че ще постна тук размислите си покрай оранизацията + нещата които се продават.
Започнахме с идеята за сватба на открито, романтични лампички и т,н, но се оказа изключително трудно да се намери място за подобна цел, в крайна сметка Mavruda Restaurant & Garden / Комплекс "Мавруда" / (Пловдив) отговори на всичките ни очаквания. Мисля, че няма друга такава градина!
Декорацията беше наше дело с помощта на прекрасниците от Бутик за цветя Шарма Цвет/ Boutique for flowers Sharma Tsvet, които потърсих малко преди сватбата. Изключително лесно се работи с тях и препоръчвам на всички момичета, които ще си правят сами декорацията, да потърсят помощта на професионалист в даден момент, винаги има какво да се подобри. Темата ни беше сукуленти, геометрични форми, розово (всякакви разновидности), златно, месинг и 3d принтирани елементи (главно защото си имаме принтер). Много от нещата не бяха съвсем обмислени, други прекалено, но мисля, че така се случват нещата, реално нямаше истинска тема
Фотограф – Wedding Stories by Georgi Kazakov, невероятни снимки, не знам дори как е уловил толкова безброй много прекрасни моменти. Фотосесията ни беше доста къса тъй като предпочетох да отидем до село за да ме видят баба и дядо, но въпреки това се е получила страхотно.
Водещ и dj: Dj Tisho G – Тихомир Тодоров – Водещ и Dj за вашата сватба Получи се мноoого добро парти и най-важното през цялото време покрай организацията вдъхваше изключителна увереност!
Дори и сами да организирате всичко, със сигурност трябва да се свържете поне с евент агенция, така получихме доста по-ниски цени в хотел Империал.

Моят съвет мисля, че съвпада с този на повечето булки тук – това да бъде „Вашия ден“ означава наистина да го прекарате както вие искате, а не както всички други правят. Ние нямахме доста неща, други пък направихме по начин, който беше доста по-натоварващ за нас, но за нищо не съжаляваме и се получи прекрасно в крайна сметка. Успех на всички, много любов и топли празници!