Здравейте момичета искам да Ви разкажа за безкрайното си разочарование от тази дама! Поръчах бутилки…

Здравейте момичета искам да Ви разкажа за безкрайното си разочарование от тази дама! Поръчах бутилки за ракия и вино, Страхотно отношение и комуникация към клиента …До момента в,който не получих бутилките си ,при положение,че заплащам сумата от 2,60 лв за брой все пак очакваме качество! Да Ама не 80% от бутилките са ожулени (прилагам снимки)Около час спор с дамата ..която ми се оправдаваше ,че това се получавало от транспорта от Стъкларският цех към тях 🙄Да съм се обадила в цеха и да търся проблема при тях. 🙄Да , но парите ги получава тя,а не цеха…реши да ми върнат парите срещу бутилките естествено чудесно ,но аз нямам избор да търся нови сватбата е след 10 дни ,и реших да ги запазя макар и некачествени ! Не получих дори извинение само едно нагло отношение ,да не говоря, че дори не получих касова бележка или фактура при положение,че си потърсих 🙄
Оставям финансовата част , ами нервите и стреса ,който изпитвам и днес отново 25 от капачките не са годни да затворят бутилките 😡Опитах да се свържа отново и без резултат,нито телефона ми отговарят ,нито вайбър .
Съжалявам за дългият пост дано някой друг не се подведе както аз . Прилагам и фейсбук страницата им,както и телефонният номер!
Далече от Златина Олчева /графичен дизайнер/ гр. Свиленград +359 888 174 625

12 thoughts on “Здравейте момичета искам да Ви разкажа за безкрайното си разочарование от тази дама! Поръчах бутилки…

 1. Много кофти 😦
  Но правилно постъпваш като разгласяваш. Има хора, които прекалено много са си повярвали и трябва да се свалят на земята. Масово в България си мислят, че клиента че им е длъжен, а истината е съвсем друга.

 2. Аз чакам бутилки от нея 🙁 сега се притесних малко…каза, че имам преглед и тест….задължително ще съм изключително внимателна

 3. Аз си поръчах от нея и нямах проблем поръчах 80бр прегледах ги още в Еконт нямаше дефекти по тях.

 4. Това с ожулването, ако всяка бутилка е в отделна опаковка, няма да се случи. Опушеното стъкло е много деликатно и всичко може да го надраска. Но това с капачките прелива чашата. Доста немарливо и непрофесионално. И то за сватба. Бих се оплакала къде ли не.

 5. оле ужас точно в този толково специален ден,но нищо дано за сметка на това си изкарате една незабравима сватбаа 🤗

 6. аз също щях да поръчам от нея добрее че не съм .

 7. Охх, и мен взе да ми писва от фейсбук и интернет творците. Да не говорим, че щом нямат възможност да изработват да не се захващат. Исках да си поръчам едни подаръчета и в сайта пише 10 дни изработка, ама видиш ли имали много поръчки и дори за 30дни нямало да стане.

 8. А и е логично, че бутилки се опаковат със bubble wrap.

 9. Мирела Николаева моля те премахни спора на дамите от моята тема ❤️

 10. Момичета,моля ви сдържайте се!

 11. Много благодаря Neda Traykova. Другата седмица щях да пускам поръчка при същата дама, но вече НЕ!

 12. Ето какво получих от въпросната дама …..

Comments are closed.