Здравейте момичета!…

Дойде време и аз да .споделя част от снимките от нашия сватбен ден – 22.08.2020 г.
Датат ни я избрахме още миналата година и до последно си бяхме сигурни, че ще успеем именно в избраният от нас ден да станем семейство.

Първо искам да кажа, че за разлика от повечето съвети – "Бъди сигурна, че няма как всичко да е идеално", "подготви се за издънки, нормално е"… да ви кажа честно – ВСИЧКО си беше повече от идеално. И доколкото продължаваме да получаваме отзиви, то не само за нас денят беше разкошен, но и за нашите гости.

Нека препоръчам, похваля и споделя впечатленията си за хората, които спомогнаха този ден да е факт.
Първо искам да отбележа, че със съпруга ми си организирахме изцяло сами сватбата без да ползваме агенция, съвети, помощ от приятел…помощ от публиката или жокер, обади се на родител 😁😂
Второ – ТОЙ, Мъжът ми, с главно "М", ми помагаше през цялото време. Страхотен организатор, през времето през което аз бях заета той се зае да търси всичко, което ни е необходимо, и обратно, после аз поемах щафетата.
Определено този период е изнервен, дори и да не си дава сметка човек за това, но облекчението да се разбирате с една дума с половинката без да е необходимо да се тормзим с излишни кавги и размисли над маловажни детайли, е голямо!

Ще започна с мястото – Хотел Изгревът, с. Аспарухово – https://www.facebook.com/izgrevat.
Страхотни професионалисти! Още миналата година щом видяхме мястото, не ни трябваше втори път, а само с поглед се разбрахме, че това е което искаме! За градинска сватба е супер. Има шатра, а зеленината в комбинация с язовира отзад си е цяла приказка. Там се погрижиха освен за вечерята, за коктейла, съдействаха ни с гражданския ритуал, който си е истински и се осъществява в градината на хотела, воден от кметицата (беше разкошен), съдействаха ни и за зарята, както и за уникално вкусната торта, което ни олесни да не се занимава с доставка на такава от Варна.
Управителката Кремена е страшно оправна и страхотен професионалист, така че може да и разчитате смело.

Църковен брак сключихме в църквата в селото, като ни венча отец Георги от гр. Провадия. Страхотен човек! Не веднъж сме присъствали на ритуали по други поводи, водени от него и със сигурност си заслужава да му се довери човек.
Светски, модерен човек, има лично отношение, говори ясно и разбираемо.

Едно от най-важните неща според нас е избора на професионалисти за сватния ден.
DJ и водещ на нашата сватба беше – Ники Генов https://www.facebook.com/djnikigenovbg .
Който е ходил на сватба, водена от него ще разбере защо сме се спрели именно на него. Не говори заучени неща, усеща нещата на момента, забавен и артистичен, без да е прекалено и натрапчиво. Препоръчваме с колкото ръце имаме 😁 Ангажирахме го още миналата година, така че не губете време ако ви предстои организиране на сватба.

За фото и видео заснемане бяхме категорични. Искаме усмихнати, готини хора, които със своята енергия ще запечатат най-прекрасния ни ден. Все пак няма втори дубъл, не бива да се рискува 😂 .
Фото – Надя Кънева. Имахме си впечатления още преди да я изберем, и след като ни направи и годежна фотосесия и двамата бяхме сигурни. Усмихната, незабележима, когато снима, енергична, факир на обектива и голям ПИЧ. Не сме имали никакви притеснения, че ще се получат прекрасни кадри. https://www.facebook.com/NadyaKanevaPhotography . Тя също е от заетите, така че е добре да я ангажирате от рано!

Видео – Надя работи в екип с Борко https://www.facebook.com/profile.php?id=100000432953668, с когото се запознахме след срещата ни с нея. Той си е това, което рядко се вижда – индивидуалист. За да добиете представа за стила му на снимане – https://www.facebook.com/lorellieu/videos/1055513094646018 .
Снима на доста високо ниво, има дрон и разполага с всичко необходимо за да направи едно красиво и спиращо дъха видео.

Роклята – Роклята е дело на една прекрасна дама, която е дизайнер, като е съчетание от няколко нейни модела и няколко мои идеи. Приказни рокли прави тази жена. Името ѝ е Десислава Симеонова, а ателието и е близко до ритуална зала в гр. Варна – https://www.facebook.com/AnabelArtDress или я потърсете на личния ѝ профил – https://www.facebook.com/desislava.simeonova.184
Който види роклите ѝ на живо, веднага ще се влюби…няма нищо общо с магазинските. Не че ги подценявам, просто когато я ушият по теб и видиш платовете…абе любов

Костюм – Младоженеца беше…Моят принц. Обякохме го от глава до пети ( даже и чорапи 🤣 ) от Сватбен център Варна -https://www.facebook.com/svatben.center.varna
Отзивчиви, любезни и определено знаят как да продават.

За цветята се погрижи е една много мила дама – Радиана Кръстева – https://www.facebook.com/Flower-Shop-Lavender-265537467269156
Има обект в Делта планет – Варна, ккато и в Гръцката, близко до районното управление. Позитивна, усмихната и определено прави страхотни красоти.

За настроението на гостите избрахме Танцова Формация – Балкански ритми, като те се погрижиха и за извеждането ми от дома на родителите ми. Страхотни млади хора…играят със сърце и душа! Всички бяха възхитееееени! Просто ти пълнят душата, а и правят различни хореографии, а не обичайните и поомръзнали. – https://www.facebook.com/balkanskiritmivarna

Това е в общи линии, стана малко дългичко, но се надявам да съм ви била полезна
2 thoughts on “Здравейте момичета!…

  1. Прекрасни сте, честито!

  2. Прекрасни сте, много семейно щастие!

Comments are closed.