Здравейте мили родители!…

❤️❤️
Щом разглеждате тази страница , вероятно Ви предстои организиране на детско парти, рожден ден, имен ден, завършване на детска градина/училище, . Това и предлагаме – водене и анимиране на всякакъв вид мероприятия – от рожден ден, през парти за Деня на детето, до сватби, кръщенета и юбилей! Мястото го определяте Вие – детска градина, детски клуб, училище, заведение, у дома или на открито. С други думи, перфектният купон не се нуждае от перфектно място. Програмата представлява щур купон, изпълнен със състезателни и образователни игри, детска дискотека с много танци, предизвикателства, караоке и всякакъв вид импровизация в името на хубавия празник, широката усмивка и незабравимия спомен на Вашето дете! За да бъде това постигнато се възползвайте от нашите аниматори, който ще се грижат за веселата програма и настроението на всички Вас! .
Срещнете децата си с млади, амбицирани и усмихнати хора, за да получите желания ефект и представи за един съвременен детски купон!

За повече информация, въпроси, уточнения и цени, можете да се свържете с нас на посочените телефони или лично съобщение .
💙Благодаря ❤️