Здравейте, мили момичета. Искам да Ви разкажа за нашата прекрасна сватба, която беше на 24.08.18 г. …

Здравейте, мили момичета. Искам да Ви разкажа за нашата прекрасна сватба, която беше на 24.08.18 г. в нашия прекрасен и красив град Варна. Сватбата се състоеше в ресторант "Бялата къща" в кв. Чайка. Бяхме в тесен семеен кръг от около 35-40 човека, но си изкарахме страхотно. Храната в ресторанта беше хубава и разнообразна, изпълниха ни и най-малката прищявка. Всичко беше на ниво и осъмнахме там. Използвахме хотела към ресторанта за нас и нашите гости. Направиха ни специална отстъпка за стаите, защото наехме целия хотел. Искам да изкажа огромни благодарности на хората, които направиха нашия ден приказен и запомнящ се, а именно :
Фото и видеозаснемане – Aleksandrov Nedko , Ivelina Aleksandrova , Mariqna Stankova Photography. Направиха ни уникални снимки и видео. Радваме се, че се спряхме на тях и също така да благодаря от цялото си сърце на сем. Александрови, че откликнаха на молбата ни 3 дена преди сватбата и решиха да запечатат любовта ни.
Отново с голяма благодарност се обръщам и към нашия ЛЮБИМ DJ, водещ и приятел – Niki Genov. Той ни помогна да намерим фотограф и сем. Александрови. Той е Човек с голямо Ч, който помогна тази сватба да бъде като в приказките. Беше неотлъчно до нас през всичките тези месеци. Сбъдна най-голямата ми мечта, а именно на сватбата ми да изпея на истински микрофон една от любимите ми песни, която беше специален поздрав за моят съпруг. Уникален водещ, DJ и човек. Имаше няколко "изцепки" на сватбата от страна на персонала в ресторанта, но направи така, че гостите да не забележат. Ако мога да върна времето назад ОТНОВО БИХ ИЗБРАЛА ТОЙ да е водещ и DJ на нашата сватба. Беше ми мечта да се запозная с него и не съм и предполагала, че ще имам тази възможност да бъде до нас в този ден. Дойде ред да благодаря и на другия ни DJ CrazyDj Mitaka, който остана с нас до края на вечерта и ни забавляваше с хубави и подбрани песни.
Мили хора, не се колебайте да потърсите Niki Genov за Вашето събитие – сватба, рожден ден, кръщене и т.н. Той ще направи празника Ви незабравим. Този човек е роден да е на сцената.