Здравейте, мили момичета! Дойде време да пиша и моя благодарствен имейл за сватбения ни ден! Беше пр…

Здравейте, мили момичета! Дойде време да пиша и моя благодарствен имейл за сватбения ни ден! Беше приказен, вълшебен, с невероятни емоции!
Но, за да е възможно всичко това, имахме стабилна подкрепа от Организаторката! Фотографа! DJ! Гримьора и фризьора ми! Тоест, поста ми е за тях, ако някоя от Вас се интересува! С две ръце ги препоръчвам!
  1. Сватбена агенция – My Pretty Wedding – невероятно отнпшение, 100 проведени разговора, просто за успокоение, че предвид ситуацията ще си имаме невероятния ден, че дори и да вали и да не вали и каквото и там да стане, има екип, който работи и застава зад всяко наше искане! С усмивка! И го направиха!
  2. Фотографа – Н Е В Е Р О Я Т Е Н Plamen Andreev Photography Трудеше се всяка снимка да бъде вълшебна, да показва любов и настроение!
  3. Фризьора ми – не, че си разбира от работата, той е е виртуоз! Ще го намерите в студиото му в Madness beauty experts Доверих му се изцяло! Резултатът беше страхотна прическа, която не мръдна цяла вечер, без значение, че слагах, после махах воал.
  4. Гримьор – А сега, за гримьора! Тя е голямата звезда на поста ми, защото за всеки един от гореспоменатите ми помощници на сватбения ни ден, имах представа, че са добри, че наистина могат. Но нямах гримьор. Имах доверие на Фризьора и му казах, че си търся човек, който да ме гримира. Той каза, че работи със Светлана Svetlana Arsova даде ми телефона й, обадих й се и се влюбих в нея! Просто си разбира от работата жестоко! Даже нямахме пробен грим! Тя ми каза, че булката трябва да бъде нежна, красива, стилна. Каза, че на кумата може да й направи каквото поиска, но аз трябва да съм стилна булка. Дойде на сватбата, и ме направи – ВЕЛИКОЛЕПНА! Направи грим Сияние според мен! Ако искате, естествено може да си направите пробен грим, но аз реших да се доверя ( като си давах сметка, че може грима да прецака всичко, но си казах, щом фризьора ми работи с нея, значи не е случайно) и беше страхотно! Просто бях принцеса! Та ако някоя от Вас се чуди кой да извика, това са моите препоръки от сърце! Пожелавам Успех на всяка булка! Да имате прекрасни сватби, да се случат даже още по-хубаво от начина, по който сте си ги представяли! Enjoy! 🌞🥰

Madness beauty experts, profile picture