Здравейте, мили дами!…

Вече съм г-жа Мичонгуе (макар и все още със старите документи). Вчера с моя съпруг получихме много хубава изненада и се вдъхнових да ви разкажа малко повече за подписавнето ни. Датата на сватбата ни беше 20.08.2020. Нашите роднини и приятели от близо и далеч нямаше да имат възможност да пристигнат и отложихме тържеството. Тъй като по забавно стечение на обстоятелствата, получих две предложения за брак и доста неща ни се получиха от втория път, примирихме се, че ни е тръгнало от всичко по две и запазихме само подписването си за сега. А изненадата вчера беше от наши близки, които се организираха да ни поздравят заедно, независимо от голямата часова разлика. Получихме поздрави от Лондон и Абърдийн, от Канада, Бермуда и Нова Зеландия. Всички тези хора, а и много други, ни липсват ужасно много и за това стискаме палци скоро да можем да осъществим плануваната сватба или поне да се съберем! Оставам в групата, за да черпя опит и съвети и ви благодаря за добрината и търпението, с които помагате на много момичета като мен да се ориентират в необятния сватбен свят! Не знам какво щях да правя без вас!

Подписването ни беше в Община Балчик! Ако се обадите по телефона, посочен от общината, за съжаление няма да получите много ясни инструкции и кураж. Дамата от другата страна на линията не беше сигурна какви документи конкретно са ни нужни, трудно вървеше комуникацията, но пък се обадих пет пъти и тя ме изтърпя…За сметка на това, ритуалната зала е обновена, чиста и свежа, изглежда страхотно! Не намерих добри снимки предварително в интернет, но надмина очакванията ми! Всички служители на място са изключително готини и добронамерени, а длъжностното лице Снежина Атанасова е родена за това!

Фотосесията ни е дело на Ivaylo Nachev Photography Тъй като вече съм изгледала десетки фотосесии, имах много ясна представа какво точно очаквам и какво не искам. Той познава локацията, което беше много важен момент. С него се разбрахме от един разговор по телефона седмица предварително! През целия ден на пресекулки валя и гърмя, но това не попречи нито на настроението, нито на снимките ни, а направи обстановката още по-романтична и сме много щастливи от резултата!

Скромната ни вечеря за двадесет човека, само млади хора, беше в Бистро"Тихото гнездо" Балчик. Държа да подчертая, че това не е заведение, подходящо за сватби и не го споменавам с цел да го популяризирам като такова. Но пък на нас ни се получи невероятно вечерта. Спонтанно и неочаквано и със съдействието на милия персонал, стана голям купон именно там! Балчик беше наш в този четвъртък! Случайни минувачи и туристи се спираха да се порадват и празнуваха заедно с нас! Ако минавате от там, горещо ви препоръчвам да ги посетите за красиви гледки край морето и прясна морска храна!

Визията ми е дело на безпогрешните Ателие "Кина Кудева -Обичайте Косата Си" Kina Kudeva – Hair Love и Кристина Славова.

11 thoughts on “Здравейте, мили дами!…

  1. Честито! Много красиво! Желая Ви щастие и много любов!

  2. Оххх, просто сте страхотниииии ❤️❤️❤️❤️. Целувкиии 💞💞💞💞

  3. Страхотни сте 😍 толкова нежни и щастливи ♥️

  4. Прекрасни сте бъдете безкрайно щастливи и влюбени ! ❤️ А дано скоро се съберете със всички близки ❤️❤️❤️

  5. Поздравления! Прекрасни сте, пазете тези усмивки и пламъка в очите, бъдете здрави!

  6. Уникална рокляяяя! Бъдете щастливи 💕🤩

  7. Страхотни сте! Бъдете здрави и благословени! 💕

  8. Честито! Обичайте се 💜🤗🎉

  9. Честито Моника и Еди.Бъдете щастливи

Comments are closed.