Здравейте! Искам да попитам момичетата,които са си шили роклите по поръчка в кое ателие са го напра…

Здравейте👰🏻! 😊 Искам да попитам момичетата,които са си шили ✂️роклите по поръчка в кое ателие са го направили,доволни ли сте от резултата и за колко време роклята беше готова?

11 thoughts on “Здравейте! Искам да попитам момичетата,които са си шили роклите по поръчка в кое ателие са го напра…

 1. HC Hristo ChuchevDesign ми я ши стана готова за около месец 🙂

 2. И моята е шита при Чучев, за около месец и половина.

 3. Моята също е шита от Чучев, но отне повече време и беше готова 4 дни преди сватбата, което предвид, че нямах нито една проба ме беше притеснило леко 🙂

 4. Аз препоръчвам бутик Beauty – на същата улица е, но цените са по-приемливи, а моделите и материалите са отбрани и качествени. Моята рокля ушиха за 2 месеца с една проба – стана уникална!

 5. Модно ателие Авигея, с. Марково, Пловдив. Препоръчвам я, Милена Велева се казва.

 6. Моята беше при Стоян Радичев. Сватбата ми беше Сертември,
  избрах си дантела по – рано и за окола месец и полавина бьх готова, горе долу 4 проби, защото съм от Пловдив. Забелязах обаче, че с две проби прави роклите на други булки от далечни градове, които няма как да пътуват. Препоръчвам го с две ръце, направи тачно това, което исках!!!!

 7. И моята е шита от Чучев, поръчах я февруари да е готова за 02.07. Нямах възможност да я видя преди това или да я пробвам. Деня в който отидох всичко беше повече от перфектно. Та идеята ми е, че нямам представа за колко време я е направил. Но съм много доволна!

 8. Много ви благодаря,момичета! Ще попитам на местата,които ми написахте дали може да се ушие за 10 дни,защото ще имам само толкова в България и ако не могат никъде толкова бързо ще трябва като Кристине Михайлова да я поръчам без нито една проба,но този вариант малко ме притеснява,защото не знам дали ще бъде това което съм искала 🙂

 9. Моята е от Нели Праматарова-Град Пловдив

Comments are closed.