Здравейте дами въпрос към дамите които някой от двамата е със 1 родител как седяха или ще седът неща…

Здравейте дами въпрос към дамите които някой от двамата е със 1 родител как седяха или ще седът нещата със танца на родителите ? Баща на младоженеца е починал а аз съм със двама родители как се процедира за първия танц . Мъжа ми има брат мислех него да включим вие как мислите ?

8 thoughts on “Здравейте дами въпрос към дамите които някой от двамата е със 1 родител как седяха или ще седът неща…

  1. Ние нямахме танц за родителите

  2. Моят случай е с разведени родители, като баща ми си има нова половинка, но майка ми е сама. И няма да имаме танц за родителите.

  3. Ние сме само с майките ни и нямахме танц за тях

  4. И ние сме така. Аз обмислям годеника ми да танцува с майка си, а аз с баща ми. Майка ми ще танцува с брат ми. Но ще говоря с DJ как точно да го обявим.

  5. DJ-ят обявява семеен танц, не „танц на родителите“ – младоженецът кани майка си, вашите родители танцуват заедно, а вие с брат му. Всички ще са супер трогнати, бъдете сигурна!

  6. Моите родители са разведени и не искат да се виждат, камо ли да танцуват, на мъжо ми са щастливо женени от 30 години. Нямахме такъв отделен танц, а понеже сме срамежливи, споделихме нашият първи танц като поканихме и останалите гости да танцуват с нас по двойки, който както реши. Според мен се получи супер.🤗🙂🌞❤️

  7. Моят съпруг е без баща. Поздравихме майка му с песента сине, сине и той танцува с нея в средата на дансинга, а аз поведох хорото и играхме около тях. Моите родители ги поканихме и двамата на танц( аз с баща ми, а съпругът ми с майка ми) с друга песен.

  8. Нагаждайте се според обстоятелствата, не е нужно да правите всичко общоприето 🙂
    Според мен би било тъжно, ако направите танц на родителите и вашите танцуват, а майка му танцува с брат му, малко навява тъжни и носталгични спомени. Поставете се на мястото на жената. Спестете си го, измислете нещо забавно със свекървата и тъщата 🥰

Comments are closed.