Здравейте, бъдещи и отминали булки и младоженци. Искам и аз да ви покажа снимките от нашия ден. Чака…

Здравейте, бъдещи и отминали булки и младоженци. Искам и аз да ви покажа снимките от нашия ден. Чакането си заслужаваше(сватбата ни беше на 03.09.2017г.). Още от първият път на нашето здрависване и запознанство с фотографа ни Атанас Великов( Atanas Velikov Velikov ) останахме със страхотно впечатление от неговата харизма и излъчване, а след като ни показа и снимките си- вече бяхме убедени, че това е нашият фотограф за сватбеният ни ден. Той беше първият фотограф, с който се срещнахме и след него тактично отказахме срещи с другите, които бяхме запитали за снимане. Най-важното за нас беше да успее да улови емоциите ни и наистина успя да долови всяка една наша емоция.
Скъпи момичета и младоженци- групата ми беше наистина много полезна и ми е малко мъчно, че вече попривършиха сватбите. Заедно с всички вас изживявахме вълненията от подготовката по сватбите ни, различните перипетии покрай организацията им, че и емоциите и гафовете в сватбените ни дни, и най-вече сред вас успях да намеря не само помощ и подкрепа, но и едни прекрасни и невероятни момичета и момчета.
Искам да ви пожелая най-вече семейно щастие, топлина, разбирателство и много, ама наистина много обич. Искренно Ви благодаря за всичко….