Здравейте бъдещи и минали булки. Реших и аз да публикувам малко снимки от нашия ден

Здравейте бъдещи и минали булки. Реших и аз да публикувам малко снимки от нашия ден, който мина на 31.08.2019г. Сватбата беше малка – 60 човека в град Русе в ресторант ЛЕВЕНТА. Църковният брак се извърши в църквата Света Троица, а изнесеният(истински) ритуал беше в ресторанта.

За фото и видео се погрижиха Петър Русинов и жена му Стефи, на които искам да благодаря за прекрасните снимки и видео. Те успяха да уловят всеки важен момент от нашата сватба.

DJ на нашата сватба беше DJ TODD, който успя да задържи всички на дансинга през цялото време и да поддържа настроението на всички на сватбата.

Сватбената торта беше направена от Сладкарница Gallas и беше точно това, което исках както на вкус, така и на вид.

Прическата ми я направи Моника от салон Салони Коса и Стил Русе, а гримът Dayana Stoycheva от салон The One. И двете дами си свършиха работата брилянтно.

Ние не ползвахме сватбена агенция за абсолютно нищо. Всичката украса с изключение на живите цветя е направена от мен, но най-вече от моята майка Татяна Г., която освен украса, организира цялата сватба. Без нея нищо от това, което искахме с мъжа ми нямаше да се получи.

Костюмът на младоженеца беше закупен от магазин Виконте.

За цветята се погрижи Лилия Йолова, която за съжеления не мога да тагна в публикацията, но ако искате връзка с нея мога да обясня къде се намира и да предоставя телефон.

Не ми се вярваше, но сватбата мина без гафове, дори и да е имало някакви само майка ми е разбрала за тях.

— с/ъс Велимир Рашков.
6 thoughts on “Здравейте бъдещи и минали булки. Реших и аз да публикувам малко снимки от нашия ден

  1. Благодаря ти много, че сподели! Много полезен пост, с конкретни препоръки и съвети! А вие сте толкова нежни и чисти! ❤️🙂

  2. Anastasiya Marinova Благодаря ти 😊

  3. Тортата от къде е 🙂

  4. Моника Гълъбова сладкарница Gallas. Цветята са естествени

  5. Писах ви на лично. 🙂

Comments are closed.