Изправена съм пред следната дилема

Изправена съм пред следната дилема и предполагам не съм единствената с подобен казус : Искаме сватбата ни да бъде в градината на ресторанта към хотела ни, защото е по-красиво, на гостите пушачи ще им е по-удобно и тн… Да, обаче идва следния проблем: след 23 ч, трябва да влезем вътре. Тъй като сватбата ще е лятото и ако започне вечерята в 19:30, то до около 21ч ще е дори светло, а два часа по-късно, вече трябва да се пренесем на затворено. Най-кофти от цялата картинка е, че всички украси, осветление и прочие, за които ще се постараем отвън, ще са атракция за гостите за много кратко. Има ли булки с подобен проблем и как ще действате ?

12 thoughts on “Изправена съм пред следната дилема

 1. За съжаление всички имаме този проблем, заради закона, който има…

 2. Аз също водя такива 2 сватби тази година!
  ЩЕ ви кажа какво съм измислил:
  1. Правя 2 озвучавания – вътре и вън
  2. Правя 2 осветления – вътре и вън
  Права го, 1во защото разбирам моите клиенти и съм готов на всичко в рамките на нормалното за тях и 2ро защото имам подходящо количество модерна апаратура
  Смятам, че няма, да се разбере дори, местенето вътре. То просто няма да има койз ане каква разлика, а и няма да има прекъсване на тържеството.
  След, като са ме наели, аз самия смятам, че трябва, да се влезе в положение и да се мисли вариант.
  Аз съм го намерил…

 3. Всеки би Ви преместил и осветлението при едно такова местене на партито (а самото местене става неусетно, познавам локацията и го твърдя смело). Можете да си преместите и цветните аранжировки вътре. Гарантирам обаче, че след 23 часа никой не би обърнал внимание на детайлите по декорацията, защото до този час атмосферата на партито трябва да е достатъчно „подгрята“, за да е важно за гостите Ви, а и за Вас, единствено и само партито да е такова, каквото трябва.

 4. Ако сте от Пловдив препоръчвам Garden Weddings!!! Нашата сватба беше градинска и продължихме до 6,30 сутринта. Намира се на изхода на града,обслужването е страхотно и персонала е готин!

 5. имам вече капарирано място, благодаря 🙂
  Иначе бях шаферка там 🙂

 6. Нас ни съветват вечерята да почне в 18:00 и официалната част да завърши в 23:00. На мен ми се струва рано, защото е лято, но пък от друга страна – колко да е рано, все пак е сватба, и от по-рано може да се празнува.

 7. Според мен би било хубаво, ако можете да наемете изненада за гостите, примерно огнено шоу или танци, в друга част на градината, а през това време да се преместят нещата вътре. Така ще има преход и гостите няма да го усетят. Ще е и прелюдия към втората част, така или иначе ще сте вдигнали хората, за да видят изненадата.

 8. Мен това много ме притесняваше, затова създадох неудобството за гостите ми да пътуват 20км извън София, за да не ни прибират. Измислете нещо с управителя на заведението. Кажете му притесненията си и поискайте да ви разреши проблема. Успех и прекрасна сватба 🙂

 9. Аз също бях изправена пред тази дилема и намерихме място на което можем да празнуваме навън до сутринта,защото за мен това беше приоритет ☺️

 10. Има така наречените „Разрешителни за шум“ 🙂

 11. Ние също сме със сватба на открито, но в 23ч. ще се преместим в дискотека, която сме си запазили само за нас.

 12. Аз имам абсолютно същия проблем и ми остава да реша как деликатно да си преместя гостите от градината вътре в ресторанта. Мястото ме спечели заради градината и не ми се иска цялата сватба да протича на закрито, но ще се наложи да се примиря и с този вариант при лошо време 😕

Comments are closed.