Затворена сватба заради covid-19

Получихме телефонно обаждане във вторник, че имахме разрешение да се оженим с 6 или по-малко присъстващи, включително нас и пастора. Бяхме отменили нашата сватба на 16 май, но посочихме 30 май, като изключим възможността правилата за заключване да са се променили достатъчно, за да позволят на поне 5 души да се съберат (ние живеем в Северна Ирландия и това влезе в сила). Имахме три дни и половина, за да организираме нашата сватба. И каква сватба беше! Всички наши приятели и семейство се събраха, за да ни дадат най-прекрасния ден!
Направихме всичко на партиди. Закусихме сутрин от страна на семейството на Джонис, като внасяхме различни комплекти и пръскахме между тях. След това се качихме в красивата градина на моите приятели за церемонията с нашия пастор, моите приятели, които живеят там и кума на Джонис. Имахме няколко наблюдатели извън имота на разстояние. След това отидохме в градината на баща ми и направихме семейството ми в няколко различни комплекта, при нашите скъпи приятели на кафе (посрещнаха ни с гайди!), След това в местния парк за няколко снимки и някои от другите ни приятели в различни групировки, някои от които ни пяха. Тук е трудно да се влезе в пълни подробности, но честно казано беше толкова специален ден, много уникален, странен и радостен.
Нашите видеооператори бяха ключови и ние с нетърпение очакваме да покажем на всички по цял ден, тъй като никой друг не е успял да изпита цялото нещо. Те заснеха дистанционно голяма част от тях, за да не използват нашите номера, но бяха абсолютно страхотни.
За нас никога не ставаше въпрос за сватбата, а за сватба. Това беше емоционално влакче в увеселителен парк и загубихме прилична сума пари, но се възползвахме изцяло от това, което трябваше да подадем по творчески начин, за да се възползваме максимално от сватбения си ден и това беше всичко, за което мечтаехме. И двамата казвахме каква огромна тежест беше свалена от раменете ни, просто я сортирахме и вече не бяхме в неизвестност. Ще обмислим голямо парти на даден етап, но честно казано видяхме всички, които бяха важни и не съм сигурен дали изобщо ни трябва!
Цялата ни любов към тези, които все още са в неизвестност,