Защо украсата е на такава цена? – JOANA TOMOVA

Една хубава статия, написана от наш колега с богат опит в бранша, в която подробно и точно описва причините цените на декорациите понякога да са не малка сума.

Защо украсата е на такава цена? – JOANA TOMOVA

Защо украсата е на такава цена? Този текст съм го писала под формата на имейл десетки пъти, в отговор на въпросите на моите булки и реших, че е крайно време да го спод….

1 thought on “Защо украсата е на такава цена? – JOANA TOMOVA

  1. Както писах и в друга подобна група, темата е полезна, както и блога на Йоана Томова и е добре повече хора да го прочетат. Когато човек е информиран и достатъчно компетентен, взима адекватни решения. Имаше едни „сватбени агенции“ от Пловдив и не само (и все още има такива) , които най-нагло и брутално представяха уникални декорации, снимани от известни ФОТОГРАФИ от САЩ за своя работа и предлагаха тази визия на младоженците. Непредубедения човек може много сериозно да бъде подведен и излъган. Тези „сватбени агенции“, които използват крадени снимки от Pinterest, по никакъв начин не могат да докарат визията и изпълнението на подобни луксозни декорации и то се вижда от техните им собствени снимки като се върнеш малко назад в историята на страниците им.

Comments are closed.