Въпрос към вече миналите булки: някоя от вас да си е правила грима при Джулия Ангелова или Евгения Д…

Въпрос към вече миналите булки: някоя от вас да си е правила грима при Джулия Ангелова или Евгения Джажерович? Успях да си запиша час и при двете, но проблемът ми е, че Джулия не ходи на адрес и трябва да си предвидя поне 1+ часа за път до салона й и обратно, а деня определено ще ми е натоварен и не ми се иска да си го усложнявам допълнително. А за фризьорката нямам проблем, тя може и в нас да дойде.

4 thoughts on “Въпрос към вече миналите булки: някоя от вас да си е правила грима при Джулия Ангелова или Евгения Д…

  1. Джулия ми каза , че ходи на адрес но между 07:00 и 10:00 сутринта, което на мен ми беше много рано и затова ще отида в салона! Иначе съм ходила при нея преди около 3 години , когато кумувах, на мен много ми хареса как ме направи, някои хора не я харесват защото смятат, че слага прекалено много грим, но аз останах много доволна! Направи ме точно както исках, но все пак е хубаво отивайки при който и да е гримъор човек да има поне малка представа как точно иска да изглежда 🙂

  2. Аз бях при Джеферович. Изключителен професионалист. Много съм доволна. Дойде на адрес.

  3. Аз ще съм с Жени Джаферович. Още не съм я пробвала, но отношението и е страхотно, както и отзивите, които чух за нея са много добри. Ще дойде на адрес.

  4. Днес бях на пробен грим при Жени-страхотна е:)

Comments are closed.