Въпреки създалата се ситуация, аз все още нямам намерение да отменям сватбата ни…

Въпреки създалата се ситуация, аз все още нямам намерение да отменям сватбата ни. Искам да Ви попитам с украсата за ресторанта какво сте включили като аранжировка и други подробности, като калъфи и покривки. Благодаря предварително за информацията!

7 thoughts on “Въпреки създалата се ситуация, аз все още нямам намерение да отменям сватбата ни…

  1. Аз изработвам декорации на достъпни цени (сравнено с това, което ми предложиха за нашата сватба).
    Пример: Имам булка в София, чиято украса за 60 човека излиза под 800 лева.

  2. Здравейте! На мен ме интересува просто повечето булки какво са включили в украсата си. Имам агенция, която съм уговорила вече, просто информативно питам, защото покрай подготовката и ситуацията сега, може да забравя.

  3. Аз правих за моята сватба панделки от тюл с шев, за да стоят по статично и сложих стойки с изкуствени цветя по масите на гостите, нашата маса беше с голяма аранжировка отново от изкуствени цветя (пак аз я правих) и зад нас имаше полуарка от балони. Ще кача снимки, за са видите как се получи.

  4. Нашата сватба е планувана за 18.07- за сега продължаваме с организацията и не се отказваме. Относно украсата: облегалките на столовете ще бъдат с тюлени лилави пандели, салфетките също в лилаво. По масите ще има украса с естествени цветя, която правим сами с майка ми (ще прилагам снимки в коментарите), правим си също така късметчета и бутониери сами. Агенция ще украси само младоженската маса с естествени цветя в „щайги“ и някакви фенери, ще подготвят и масата за изнесения ритуал и арката. Таблото за разпределение на гостите и подаръчетата също правя сама.

  5. Ние ще ползваме покривките и панделки от ресторанта. Ще си купя лилави и цвят мента салфетки. На масите ще има букет правен от майка ми с цветя от фоамиран. Нашата маса също ще е с такива цветя и зад нас ще има няколко сърца.

  6. Здравейте, ако имате нужда от калъфи за столове и панделки мога да съдействам. Цената под наем е 3 лв/бр за района на София 🙂

Comments are closed.