Тъжно е да вземеш решение

Здравейте булки,

Трябваше да се оженим през май тази година и беше силно препоръчано от нашето място да бъде отложено. Те биха ни предложили само налична дата до февруари 2021 г.

Ние сами имаме 3 деца и много деца трябва да дойдат на сватбата ни, така че наистина сме ограничени на датите поради училищни ваканции.

Променихме датата до края на юли, но днес получихме обаждане от мястото, където ни посъветваха да я променим отново, вече можем да я преместим по всяко време, но няма подходящи дати за следващата година, така че гледаме на 2022.

Абсолютно съм разбит от сърце, не искам да чакам 2 години, вече планирахме 2 … 4 е екстремно! Също така съм загрижен за това как се променя модата, ще хареса ли дори моята рокля тогава, детските тоалети няма да са добри (очевидно), просто няма да бъде планиран денят, в който сме работили толкова усилено.

Също така се чувствам виновен, че съм толкова разстроен, когато по света се случват толкова много ужасни неща, просто искам да тропам с крака и да крещя и да мразя света заради това, което всъщност е много скъпа партия и знам дълбоко в себе си, че съм смешен .

Не мога да се накарам да взема друго решение, чакам ли още 2 години за пролетната сватба, за която сме мечтали? Уреждаме ли се за случаен ден през февруари, защото това е всичко, което могат да направят, въпреки че винаги сме казвали, че ще мразим февруарска сватба, защото е толкова кървава студена и нещастна.

Чувствам се като такъв нахалник, но това не е честно.

Една сълзлива объркана булка да бъде.