Сватбени рокли

Като дългогодишен шампион по екологични каузи и устойчива мода, Tonne Goodman – легендарен стилист, бивш Vogue моден директор, настоящ Vogue редактор за устойчивост – винаги е бил моята Северна звезда за това какво да купя, къде да го купя, кога да го купя и как да го нося. Не боли, че тя е една от най-изисканите жени, които някога съм срещал, и обожавам личния й стил толкова, колкото й върша работата и за двете Vogue и нашата планета. С книгата на Тон, Гледна точка, излизайки миналата година, си помислихме, че един радостен начин да говорим за бъдещето на модата би бил да се обърнем към някои от най-големите издънки на Vogue и вдъхнете нов живот на външния вид, като ги пазарувате от устойчиви марки. Това е празник на безвремието – добрият стил е завинаги, както и страхотните основи на гардероба – и вече знаем, че редакцията на Tonne ще устои на времето.

Лятото почти свърши и докато сватбите се промениха значително във формата и формата си поради Covid-19, празнуването на приятели и семейство все още е много на дневен ред и този образ ни кара да се чувстваме настроени за любов. Булчинският външен вид и сватбите като цяло не често предизвикват мисли за устойчивост. Сватбените рокли често се разглеждат като нещо, което носите веднъж и скривате. Но в този нов свят на дигитални сватби смятаме, че е чудесно време да преосмислим облеклото колкото събитието. С онлайн платформи като Matches и Net-a-Porter, които пускат булчински капсули от някои от любимите ни дизайнери в конфекция, булчинските са по-достъпни и модерни от всякога. Това изображение, което може да не е започнало като сватбена снимка, е идеалният пример за намиране на модерен, бял външен вид, който харесвате, независимо дали е остър костюм, романтична рокля или готова за увеличение. И ако не се готвите да завържете възела, тези свежи, ярки парчета са идеалните крачки за лятото за всеки – и много – големи дни напред.

Изображението може да съдържа: Дрехи, облекло, вечерна рокля, рокля, халат и мода

Рокля от тюл с германие и кристално украсена рокля от сатен

Изображението може да съдържа: Дрехи, облекло, обувки и сандали

Потапяйки се в булчинската капсула на Matches, ние незабавно си падаме по тази модерна, романтична устойчива сватбена рокля от Germanier – лидер в модното пространство за прецизиране. Тази рециклирана сатенена и украсена с кристал рокля с перфектно поставени меки волани е готова за парти. Сдвоете с тези не твърде сребърни, не твърде златни класически апартаменти от Aera – марка, която не само се стреми да използва най-екологичните материали за своите обувки, но и научно измерва всеки чифт обувки за тяхното въздействие върху околната среда и след това се ангажира да компенсира споменатото въздействие със 110 процента.

Изображението може да съдържа: Дрехи, облекло, костюм, палто, палто и смокинг

Stella McCartney сатенено подстригано зърно от подчертан вълнен блейзър

Изображението може да съдържа: Дрехи, облекло, панталони, деним, дънки и декор за дома

Stella McCartneyСатен подрязани зърнени панталони от вълна

Този костюм завинаги идва директно от Стела Маккартни, пионер в етичната и устойчива мода. Част от булчинската колекция на Net-a-Porter, носете я като костюм или отделяйте за вашата сватба и след това далеч, далеч отвъд! Това е чудесна алтернатива на устойчива сватбена рокля, без да губите екологичната част.

Изображението може да съдържа: Бижута, аксесоари, аксесоари и пръстен

Ана Шефилд овален пръстен с розетка

Изображението може да съдържа: Аксесоари, аксесоари, бижута и злато

Кръст пръстен Моника Винадер Дойна

Не на последно място – бижутата. Новосъздаденото сътрудничество на Моника Виандър с Doina Coibanu включва 100% рециклирани материали и бъдещи наследствени вещи, като тази модерна преплетена група за вечността. Също толкова вечен е вдъхновеният от реколтата пръстен на Анна Шефилд, готов за годежа, който е изработен от рециклирано злато и безконфликтни камъни.