сватба в Парти Център Уди – Приказната Градина в Елин Пелин?

 

– госпожици и вече госпожи. Бихте ли ми казали дали някоя от вас е правила/предстои да прави сватба в Парти Център Уди – Приказната Градина в Елин Пелин? Запазила съм я за догодина и бих искала да почерпя опит и информация относно организацията. Благодаря предварително! Спокоен ден!

 

4 thoughts on “сватба в Парти Център Уди – Приказната Градина в Елин Пелин?

  1. На мен ми предстои .. идния месец. Питайте на лично какво ви интересува.

  2. Konstantina Wanderlust беше там миналата година

  3. Здравейте, групата съществува от 2 години и е имало доста сватби там. Много от булките напускат групата или си изключват нотификациите, след като им мине сватбата и няма да ви отговорят. Но затова има и един удобен инструмент, наречен търсачка, който ви препоръчвам да използвате преди да зададете въпрос, който с голяма вероятност е коментиран десетки и стотици пъти. Във вашия случай по ключова дума „приказната“ ще намерите стотици коментари за вашата локация.

  4. Здравейте. 🙂 Използвала съм търсачката вече. Тъй като самото място го обновяват непрекъснато, имам нужда да се свържа с дами, коити скоро са били или предстои да бъдат там. Освен това, по този начин мога да разбера коя дама би откликнала на молбата ми за информация. Би било неприятно да стрелям на посоки и да притеснявам непознати хора на поразия. 🙂 Простете, ако постът ми затормозява страницата.

Comments are closed.