Ще носи ли Никола Пелц Виктория Бекъм в деня на сватбата си?

Този уикенд Никола Пелц и Бруклин Бекъм обявиха годежа си след около девет месеца запознанства. Бекъм сподели новината (и снимка на щастливата двойка, която се целува) на страницата си в Instagram. „Преди две седмици помолих сродната си душа да се омъжи за мен и тя каза„ да “, написа Бекъм. „Аз съм най-щастливият човек на света. Обещавам да бъда най-добрият съпруг и най-добрият татко един ден. “ Гордата майка Виктория Бекъм също поздрави 21-годишния си син на собствената си страница, като написа: „НАЙ-вълнуващите новини !! Не бихме могли да сме по-щастливи, че @brooklynbeckham и @nicolaannepeltz се женят! Пожелавам ти толкова много любов и цял живот щастие. “

Въпреки че двете звезди все още не са споделили дата за сватба или церемония, допълнителни подробности за годежа вече са започнали да изплуват. Например британски Vogue съобщава, че годежният пръстен на Peltz е в стил пасианс с диамантено изрязване на диамантена павирана лента. Също така се разпространяват слухове, че сватбената рокля на 25-годишния модел ще бъде проектирана от не кой да е, а от Виктория. Като се има предвид, че бъдещата й свекърва е известна дизайнерка, би било практичен избор, да не говорим, че ще добави по-личен щрих към процеса на проектиране. С нашите модни въображения се развихриха при мисълта, че двамата си сътрудничат, Vogue си представяше какво точно ще облече Пелц, за да върви по пътеката.

Ако личният стил на Peltz е индикатор за това какво ще е проектирала моделът за церемонията си, то нейната рокля ще бъде изчистена и модерна. Пелц се придържа към непринудените силуети, които допълват тялото, което е почти начинът на дизайн на Бекъм. Докато присъстваше на шоуто на Сен Лоран с Бруклин през февруари, Пелц носеше топ с пухкави рамене, който беше изцяло с елегантна форма. Peltz също не се страхува от ярките цветове. Няма да е извън лявото поле, за да може моделът да се отклони извън традиционното бяло. На филмовия фестивал в Торонто през 2019 г. тя носеше номер на Givenchy с оранжева пола на крака; дори годежната й снимка беше жизнена, благодарение на разрошен жълт сарафан.

Ако тя се придържа към бялото, церемонията на Пелц вероятно ще вземе сигнали от обтекания външен вид, който се появи на пистите на Бекъм. Можехме лесно да я видим да се отказва от традиционна рокля в полза на един от белите мъжки костюми на Бекъм; стил от нейното шоу през пролетта на 2020 г., оформен с блуза с путка и черен детайл на вратовръзката, крещи бъдещата булка. Както и белите рокли на Бекъм, или тази рокля с отворен гръб, която постига правилния баланс между консервативни и младежки.

Ако Peltz изглежда и на прием – и Бекъм го проектира – това ще бъде възможност за нещо игриво и жизнено. Тук тя би могла да прегърне любовта си към цвета, вероятно под формата на шокиращо ярки дневни рокли на Бекъм или дори едно от по-приглушените творения на руж на дизайнера. Каквото и да завърши със спорт, обаче, човек може да бъде най-добре сигурен в едно: ще бъде изключително шик.