Според вас кога е най-добре да запазя фотограф за подписване (01.07.2021г.)?

Здравейте! Според вас кога е най-добре да запазя фотограф за подписване (01.07.2021г.)? Тъй като искам да ни остане спомен, но и бюджетът ни е доста скромен, си търся някой, който няма да поиска голяма сума и ако е непрофесионалист може да събере опит. Ако имате препоръки за Бургас и региона ще съм благодарна. Хубава вечер и се извинявам за дългия пост! 😌😌😌

11 thoughts on “Според вас кога е най-добре да запазя фотограф за подписване (01.07.2021г.)?

 1. Не знам дали снима в Бургас, но можете да я попитате. Работи на доста по-ниски от стандартното цени. (Не съм объркала профила, момичето се занимава професионално и с тенис включително)
  https://www.facebook.com/valya.dimitrova98

 2. Фото Гея , Vini100 – Видин Стоянов работят много хубаво , попитайте , може да ви дадат хубава цена 😊

 3. В гражданското нямат ли фотограф? В нашия град има. 🤔

 4. Да обясня, че после ще се почерпим и с роднини в ресторант, но без традиционните сватбени ритуали и взимане от в къщи. Определено ще прегледам всички предложения.

 5. Miloslava Mircheva
  Препоръчвам ви с две ръце тази дама! Убедена съм, че ще останете очаровани. Нестандартна и супер отдадена на това, което прави.

  https://www.facebook.com/miloslava.mircheva

 6. Nicky Gamzoff – препоръчва Ви го, точно за Вашия случай.

 7. Колкото по-рано, токова по-добре. Датата ми е свободна, ако искате пишете ми, ще отговоря на всичките ви въпроси.

 8. Колкото и да Ви е скромен бюджета, фотографията която желаете е максимум 1 час…. Колко могат да Ви вземат за 1 час….?! 🙂 100, 120, 150…. Друг е въпроса ако искате нещо наистина за без пари. Тогава наистина остава варианта на човек търсещ снимки за портфолио. Тук е момента и Вие да сте наясно с това колко държите на снимките. Успех и красив празник, желая 🙂

Comments are closed.