Следва един от любимите ми отзиви… за фотограф или просто…..

Ganka Mihaylova Photography . Първо искам да кажа, че снимането й се отличава много от повечето фотографи. В нейното портфолио ги няма типичните наиграни сватбени снимки(тип забавни, но всъщност всичко е поза, мисля, че тук на всеки му изплуват по няколко такива в главата ). Много държахме фотографът ни да не снима по този начин. Ние сме много емоционални и искахме да е някой, който да улавя точно това. Търсехме нещо много по-различно, семпло, истинско и стилно. И съм много щастлива да кажа, че ДА, ние го намерихме!

Нещото, което мен лично ме впечетли МНОГО е, че не си слага лого по снимките. Това беше единствения фотограф от всички, които разглеждах, който не го прави. Само заради това бих я тагвала на всяка нейна снимка, която качвам, защото наистина го заслужава. Бях меко казано, приятно изненадана когато я попитах защо е избрала така, отговорът беше, за да не се загрозяват снимките. Просто си помислих "ЕВАЛА"!!!!! Жена, която работи със сърцето си и мисли повече за крайния продукт да е перфектен, отколкото за това да се рекламира на всяка снимка.

Друго нещо, което ни направи огромно впечатление е, че предоставя готовите снимки в много, наистина много кратък срок. Нещо, което не е главен фактор при избора на фотограф, но е толкова приятен бонус. Все пак не се сдържах и я попитах затова и ми сподели, че се старае да не взема прекалено много сватби, за да може да обърне по-голямо внимание на всяка една от тях. И това наистина е така. Даваше ми толкова много съвети относно сватбата. Винаги беше на линия за хилядите ми въпроси относно визията на сватбата,прически,маникюр,всичко.

Малко е да се каже, че сме очарование от нея..Тя буквално не спираше да снима през цялото време, толкова внимателно, дискретно и в същото време беше навсякъде. Толкова нахъсана, с толкова много идеи, с ясна визия как ще се случат нещата. В предишен мой пост за нея бях писала, че в момента, в който направихме първата си фотосесия с нея, имахме капариран друг фотограф за сватбата. Решението тя да бъде нашия фотограф, беше спонтанно и най-най-правилното,което можехме да направим в този момент..
Толкова съм благодарна, че те открихме навреме, Гани! По време на сватбата и двамата със съпругът ми имахме чувството, че ни снима наш приятел.. Усещането беше толкова топло.
Беше удовоствие за нас! Благодарим ти за всичко!

Повече снимки от сватбата може да видите тук https://gankamihaylova.com/wedding-mv

15 thoughts on “Следва един от любимите ми отзиви… за фотограф или просто…..

 1. Много красиви снимки!!! 😍😍😍

 2. От къде е костюма на младоженеца ?

 3. роклята е невероятна! От къде е?

 4. Страхотна рокля и уникални снимки, наистина 🤗💛❤️👏

 5. Уникални сте …. Много красиви

 6. Много рядко коментирам,но тези снимки са изпълнени с тоооолкова много любов и нежност!💚💚💚

 7. Много красиви снимки! ❤❤❤ От кой крад е фотографът?

 8. Роклята е 🔝🔝🔝 💕 страхотни сте били!

 9. Изумителни кадри ! И двамата сте страхотни !
  А цената за 10 часа е ?! ☺️

 10. Наистина снимките са нестандартни, забелязах го още с първата „порция“, която споделихте и изчаквах да отмине еуфорията за да попитам, кой е майстора на тая красота…
  Страхотни сте, наистина и кадрите пълни с емоция са много забележителни! 😊 😍🥰

 11. Много сте красиви двамата 💞 и роклята, и избора на костюм, честито!
  А колко общо снимки получихте за 10 часа сватба?

 12. Страхотни снимки! Запазете и увеличете тази любов и обожание, които бликат от вашите снимки!

 13. Страхотни сте ! Обичайте се, защото определено изглежда колко много сте един за друг! 💓💕♥️ Фотографа е наистина много добър, чувала съм само хубави отзиви за Ганка. Роклята ти е прелест – нежна и ефектна !! 🌹🌸

 14. Много сте сладки, а снимките са супер истински и пресъздаващи прекрасната емоция! ❤️

Comments are closed.