Скъпи дами, сега тепърва започвам да организирам моя сватбен ден. Ако някоя от вас може да ми препор…

Скъпи дами, сега тепърва започвам да организирам моя сватбен ден. Ако някоя от вас може да ми препоръча фотограф, фризьор, гримьор и сватбена агенция в близост до Ямбол, ще съм й много благодарна!! Весел ден на всички

8 thoughts on “Скъпи дами, сега тепърва започвам да организирам моя сватбен ден. Ако някоя от вас може да ми препор…

  1. Фризьор и гримьор – Петя Колева, Максимум Бюти център Ямбол. Сватбена агенция- зависи колко неща свързани със сватбата искаш да направи агенцията. Ние искахме доста неща да си направим ние и затова избрахме Сватбена агенция Шоколад-като от тях бяха основните неща, като украса на нашата маса, калъфи за столовете в ресторанта, балони из залата и някои др неща /имат пакет/. А ако искаш с повече неща да се заемат има още две агенции – “Красива” и “Жеси”. За фотограф избрахме от Сливен – фото Парков, но и в Ямбол има доста.

  2. Здравейте! Писах ви лично съобщение.

  3. Сватбена агенция Диаманти Бургас 🤗

  4. Здравейте, къде ще е сватбата? Ние бяхме в Сикрет гардън и смело мога да заявя, че не ви е необходима агенция, ако сте там. Те координират абсолютно всичко по време на сватбата, имат украса и т.н.

  5. За гримьор се бях насочила към Сиси Димова – Сливен, но тя беше в майчинство и бях при Румяна Алексиева. Много съм доволна, а гримът ми не мръдна до следващия ден, когато ходихме да си правим фотосесия на Карандила.

  6. Нашият фотограф е от Ямбол, Станислав Мирчев се казва. Много интересни снимки ни направи, може да разгледате страницата му.

  7. За грим в Сливен – Сиси Димова. Ако искате в Бургас – Петя Петрова 🤗

Comments are closed.