Септември сватба + меден месец веднага след

Това е толкова странно и тревожно време за всички, нали!

Ние също ще се оженим на 12 септември в Съри. Планираме църковна сватба, а след това и приемът ни в плевнята веднага след това! Що се отнася до медения месец, имаме резервирани полети за триседмично пътуване около Оз през октомври, където имаме приятели, които се женят – надяваме се!

Засега оставяме всичко както е и просто стискаме палци. Знам, че „непознатото“ е наистина трудно, но никой не знае как ще изглеждат нещата до септември. Да, едва ли ще се върнем към нормалното, както го познаваме, но може да имаме нов нормал за доста време след всичко това.

Засега слушаме правителствените съвети, запазвайки се възможно най-спокойни и ще вземем информирано решение относно евентуално отлагане през юли. Мисля, че дотогава като държава трябва да имаме по-добра насока за това дали все още съществува социалното дистанциране, как изглежда икономиката и дали нещата бавно се връщат към „нормалното“ или не. В момента никой няма представа и наистина мисля, че само времето ще покаже.

Предполагам, че зависи от типа човек, който сте, дали можете да го изчакате и да яхнете бурята за малко, или ако предпочитате да отложите на този етап и да знаете, че имате нова дата, заключена през следващата година. Всички подхождат към него толкова различно и може би съм прекалено оптимистичен, но според мен няма значение да се отложи сега спрямо юли – и просто си представете, ако до септември се върнахме към нормалното и големите ни дни могат да минат напред, както беше планирано, колко страхотно би било това. Засега това е просто чакаща игра : леко_усмивка:

Не съм сигурен дали това изобщо е помогнало, но е приятно да знаем, че всички сме заедно в това!