рокля в Асеновград от магазин GUCHARDI

Много дълго се мислих за поста които пускам. Но искам да предупредя и други момичета преди да се „опарят“ като мене.
Преди месец си харесах рокля в Асеновград от магазин GUCHARDI. Оставих капаро,момичетата бяха много мили,дизайнерката ми взе мерки и всичко беше чудесно. Стана време да си взема роклята… отивам в магазина в уговореният ден,пробвах роклята и ми заспа. Мечта… платих я и си тръгнах. Вечерта във вкъщи вече на спокойствие реших да я пробвам още веднъж и още при обличането ми направи впечатление на едно място ,че има изцапано със силикон. Погледнах я внимателно и забелязах,че всъщност дантелите не са шити ,а лепени и на места дори са започнали да се отлепват. Ами казвам Ви разплаках се. Мечтаната ми рокля се разпада. Звъннах в магазина и от там отговорът беше : „Ами леля (дизайнерката е това ) ние така ги лепим,и да я донесеш отново ще я залепим. Не ги шием. Ако искаш зашии си сама,не е толкова трудно или ни я прати по Еконт. “
Е Нямам нито време ,нито нерви да се разправям и никой няма да ми даде гаранция,че ще я коригират. Затворих телефона и просто си занесах роклята на шивач.
Бъдете внимателни и оглеждаите нещата,защото от вълнение може да се пропусне нещо важно,както стана с мене.

14 thoughts on “рокля в Асеновград от магазин GUCHARDI

 1. Да, за съжаление, широко разпространена практика… бърз и лесен, но естествено некачествен начин да се сложат дантели. Аз имам същия опит. Шиенето на дантелите е много трудоемко и бавно и съответно струва скъпо. Затова за да предложат по-добра цена, доста салони решават въпроса така.

 2. здравейте, съжалявам за горчивия Ви опит, но за другите, на които им предстои го пиша: като избирате такива рокли с богати дантели питайте и гледайте много внимателно точно това – дали е шита или лепена, защото това да се разлепи е най-малкия проблем. Големият филм е, когато не след дълго силиконът започне да пожълтява и става наистина много грозно и тъжно. Затова питайте и гледайте , и ако такава рокля – с много дантели, камъни, орнаменти е в рамките на 1000лв то почти със сигурност всичко по нея е лепено. Шитите на ръка дантелки, мъниста и камъчета отнемат много време и набодени пръсти, и затова роклите правени по този начин са доста по-скъпи от другите. На вас със сигурност моя коментар няма да помогне, съжалявам, но понеже обиколих почти цялата страна в търсене на роклята и видях и чух доста, та затова казвам за другите, да имат тези неща предвид. А на вас мога само да кажа, че всичко ще се нареди, щом роклята ви е заспала, и щом сте влюбена в нея, ще ви я оправят и ще сте страхотна, не си разваляйте настроението с нищо, това е вашия ден и ще бъде незабравим!

 3. И със сигурност детайлно си огледайте роклята! От където и да е купена винаги има нещо, което не е както трябва. А корекции са нужни.

 4. :O не мога да повярвам… На роклята ми от Алиекспрес за 250 лева всичката дантела беше зашита, че и с пайетите и мънистата ….

 5. Такива дантели винаги се лепят, тъй като зашитите стават тежки и непрактични, в Асеновград във всеки магазин е така, ако искате шити- частен шивач/дизайнер както аз направих, защото в Асеновград качеството е меко казано покъртително… дано хастара не тръгне да се къса, там е АД ..

  А това което виждам на вашата рокля е чиста подигравка, тази дизайнерка може да си избърше дупето с дипломата си- ако има такава ………..

 6. Много съжалявам за горчивия ви опит. Надявам се всичко да е наред, въпреки малките неприятности 😊
  Споделям моя опит: когато тръгнах да избирам рокля първо отидох в Сватбен център, гр. София. И след това в един бутик. Нямаше общо кчеството на материя и дантела…. Моят съвет към бъдещите булки и младоженци е да не пестите от вашия комфорт, самочувствие и визия 😍 Младоженецът също взе костюм, който не го запазяваше и беше с комфорта на спортен екип. Не съжаляваме! 😊

 7. Съжалявам за преживяването ти мила. И предния път като си говорихме те предупредих за нея – изпи ми душата тази нагла леля и 8 проби трябваше да имам аз, че от роклята й да стане нещо хубаво като за мен. 🤷‍♀️ Тъжно е, че се опитват да минат булките заради пари в най-важния им ден. Добре, че си намерила решение. ❤️

 8. Това е най-фалшивата „дизайнерка“ в Асеновград. Опарих се веднъж от нея и не само аз, не знам тази жена как продължава да привлича клиенти. Много са мили докато ти взимат мерки и парите , а после ако имаш притенции за нещо по роклята се почва ами шивачките това могат и не знам си какви още оправдания. И накрая ти дават пълен боклук и се чудиш какво да го правиш

 9. Ужас.. Моята не съм я огледала.. Но сега се сещам, че не ми дадоха касова бележка. Дано поне изкара 1 ден…

 10. Надявам се да ти я оправят и да си много щастлива с мечтаната рокля. Благидаря, че сподели, за първи път чувам, че ги лепят със силикон…

 11. Сега погледнах моята,в събота я взех, но няма как да я меря без помощ, а жиея с мъжо. Определено не е качествена изработка, има раздърпано на места. Но няма кой да се вглежда толкова. Само си мисля, да си взема допълнителна за всеки случай, че ако се разпадне 😀 И воалът е… Сама можех да си го направя, 2.80лв е метъра на тюла. Ама свърши вече, една рокля няма да ми развали настроението!

 12. Майкоооооо как ме хвърли в тъча, отивам да проверя моята че цялата е в дантела….. 🤔

 13. Бихте ли си показали роклите закупени от там?

 14. Много жалко 🙁 На мен в този магазин продавачката /собственичка/ до колкото разбрах в последствие ми направи много лошо впечатление и излязох много бързо от магазина без дори да огледам роклите. На манекените бяха много красиви ,но отношението и беше много непрофесипнално.

Comments are closed.