Провокирана от запитването относно кувертите за оператор, фотограф и DJ … се замислих за тези хора!

Провокирана от запитването относно кувертите за оператор, фотограф и Дж … се замислих за тези хора ! Те наистина се едни от най-важните хора на нашите празници. Било то сватба, кръщене или друго! Цял ден се грижат за толкова много неща, които остават вечен спомен, толкова ценен. Апела ми е да не мислите за тези хора , като „персонал“, който е на работа ! Те са част от празника! Цял живот ще бъда благодарна на Оператора си Петър Русинов-Пепи и Дж Yordan Yordanov ! Един куверт, е просто малко… Нека им благодарим за всичко,което правят !

7 thoughts on “Провокирана от запитването относно кувертите за оператор, фотограф и DJ … се замислих за тези хора!

 1. Поздравления за поста! Отношението и взаимното уважение е най-важно, както казах и на колегите в една друга група. Едно куче да вържеш 10-12часа все ще му дадеш хляп и вода. Какви снимки и видео ще очаквате от хора за които не се помислили да поседнат и да си починат няколко минути? Нали знаете, че те също могат да решат да не ви направят някой подарък, който обикновенно дават на своите клиенти след като сте ги държели гладни или жадни. Естествено, че всеки може да се бръкне и да си плати вечерята, но въпроса не е това.
  Фотографията не е производство на грънци, а е творчески процес ако виждаш че няма уважение към теб и работата ти човек губи желание и без значение колко пари ви е взел гаранция държите ли се неуважително и арогантно ще се отрази на крайния продукт.
  Никой не говори за софри или скъпи гурме менюта, а за едно просто уважение.

 2. Поздравления за смисления пост. ❤

 3. Цветослава Цонева освен,че беше прекрасна булка,ти ме се довери,чувствах се много комфортно да работя и честно казано се забавлявах искрено с вас! Купонът беше на макс😊😊😊

 4. Радвам се, че вие сте една от малкото булки, изразяващи и ОСЪЗНАВАЩИ това. Повечето говорят за нас като персонал. Или като за тяхна собственост за часовете за които са ни платили. РЕСПЕКТ

 5. Нека и аз да кажа нещо 🙂 Ако някой се отнася към всички тези хора/фотограф, видео оператор, Диджей, водещ и т. н., като „персонал“, то знайте че те ще се отнасят към Вас като към „клиенти на сергията за картофи“….. Примерно…. Сега се сложете на мястото на един фотограф, пак примерно! Той идва при вас в 10 сутринта/примерно… Цял ден е с вас…. И приключва в 24.00/ примерно/…… Колко ще изяде и изпие този човек.. За 10, 15, 30 лв….!?

 6. Поздравления за този пост. Гарантирам, че работата на фотографа и видеографа при 12 часова сватба, далеч надхвърля 14-15 часа с поставянето на осветление и транспорта, а с подготовката, ако е в друг град става над 2 денонощия. През целия ми съзнателен трудов живот и над 1000 сватби, само три пъти ми се е случвало да ни оставят без храна и напитки в ресторанта и това се е случвало само когато сме били наемани чрез сватбени агенции, които са искали на ВСЯКА ЦЕНА да я вземат тази сватба и въобще не им пука за подизпълнителите, които наемат 🙁

 7. Аз усигурих каквото за всички гости такова и за DJ-те и фотографа и те са хо гладни ли да ги оставиш няма да обеднееш с по една порция отгоре а и считам че и те са ни гости….

Comments are closed.