Привет момичета! Ужасих от цените за украса и цветя за сватба Някой дали има опит или идеи за цвета…

Привет момичета! Ужасих от цените за украса и цветя за сватба 🙂 Някой дали има опит или идеи за цветарница с по-нормални цени, разбира се, взимам предвид различните представи за скъпо и евтино, така че всички предложения ще са ми от полза!
Благодаря ви!!!

9 thoughts on “Привет момичета! Ужасих от цените за украса и цветя за сватба Някой дали има опит или идеи за цвета…

 1. Някой беше писал че най изгодно е да намериш някоя баба от село или производител и с тях да се уговориш! Разпитайте приятели и познати и все някой ще познава! УСПЕХ!

 2. Бабите от село трудно ще Ви осигурят качество, количество и издръжливост на цветята 😉 Зависи разбира се, кой какво харесва, изисква и какви очаквания имате. За кой град става въпрос, за София ли?

 3. Ние си поръчахме цветята от mr. Garden. Не ни направиха голяма отстъпка. Но поне бяха коректни.

 4. За кой град става въпрос?Имам сватбена агенция и съм флорист.Ако желаете свържете се с мен, за повече информация

 5. Препоръчвам с две ръце “ букетчето”
  Ако искаш може на лично да ти дам контакт.

 6. Нашата украса я прави Марияна от Phlox Flower Boutique. Много сме доволни от крайния резултат, а цената беше много приемлива на фона на всички други, които чухме.

 7. Здравейте, за цветята с две ръце Ви препоръчвам на Стамболийски и Одрин до бургерите, където им.и спирка на трамвайте, има малък цветаески магазин. Жвните, които работят там имат златни ръце и като цени са нормални. А, ако ви трябва друга украса, можете да ми пишете на лично, мога и да успея да съм ви от помощ 😉

 8. Ние бяхме с украса от агенция Музите. Най евтиният вариант и красива украса. Препоръчвам ги. Всичко ни излезе 600 лв.

 9. Здравейте и от мен,някой може ли да ми даде съвет или предложение по същия въпрос за Варна/Балчик?

Comments are closed.