Подготовката и организацията на сватбата са дълги и изтощителни, често пъти се забравят дребните дет…

Подготовката и организацията на сватбата са дълги и изтощителни, често пъти се забравят дребните детайли, като това какъв цвят да изеберем. Днес Ви представяме топ 5 на цветовете, които се очаква да бъдат най – популярни през 2020 година.

1: Неутралната нео-мента е пастелен нюанс на зелено, който се предвижда да доминира в модата и интериора през 2020 г. Това е свеж, оксигениращ тон, който е съобразен с природата и в същото време е в хармония с науката и технологиите.

2: Purist Blue. На второ място в топ 2020 цветови схеми за сватба е Purist Blue. Purist Blue е слънчевата и по-мека страна на познатия оттенък, с който сме се свързвали с спокойно и прохладно. Морето и небето винаги са били символи на желание и възможност. Това е оптимистичен нюанс. Синьото и всичките му нюанси представляват медитация и мир. Компаниите са привлечени към синьо, тъй като в последствие това обещава доверие, стабилност и сигурност. От всички нюанси на синьото, Purist Blue се разглежда като
добър претендент, когато става дума за сватбени цветови схеми за 2020 г.

3: Касис. Ако сте склонни да се отклонявате от детските розови и лилави нюанси, може да искате да разгледате добре цвят Касис – група от сладки тонове, която предлага по-дълбока смес от лилаво и розово. Трети в списъка с топ цветови схеми за сватба през 2020 г. Когато мислите за лилаво, мислите за величие и изтънченост.

4: Четвърти в нашия списък с цветови схеми за сватба за 2020 г. е Канталупа. Cantaloupe е толкова подмладяващ цвят, че разрушава границите на пола, дори ако идва в нотки, които са свързани с мекота и сладост. Излъчва създава добър баланс между физическите и психическите аспекти на човек. Канталупа омекотява интензивността, като внася млечни тонове. Очаква се този цвят да е доста акруален за лятото и обичан сватбен цвят за 2020 г.

5: Мек жълт цвят. Меко жълто се рекламира като следващото Millenial Pink. Това е и петото място в списъка ни за цветови схеми за 2020 г. Психологически това е най-силният цвят, защото жълтото е светло и е първият оттенък, който човешкото око забелязва. Така стимулира креативността и умствената дейност. Той също така влиза в емоционалната ни реакция, като имитира външния вид и усещането на изгрев или залез. За разлика от други топ цветови схеми за сватба през 2020 г., мекото жълто е достатъчно силно, за да издържи целия сезон.