Перфектната сватбена рокля

Когато търсят перфектната сватбена рокля, много бъдещи булки ще използват думата „елегантна“, за да опишат идеалния си вид. За щастие, точно това представя Савана Милър с чисто новата си колекция сватбени рокли от есента и зимата 2021 г., наречена Lady of the Lake. Тази колекция от рокли се отличава със занижения и елегантен стил, който сме очаквали от колекциите с подписи на булчинската къща, но с допълнително вдъхновение от древната британска средновековна митология. Дизайнерът Савана Милър създаде едноименния си етикет още през 2016 г. след работа с Александър Маккуин и Матю Уилямсън. Вземайки знанията си от тези модни пътеки и собствения си опит в издигнатия бохемски дизайн, тя продължава да напредва със собствените си спиращи дъха рокли, които могат да отговарят на вкуса на всяка булка.

За тази специфична колекция Милър искаше да се свърже с нуждите на днешната булка. „В тези несигурни времена ми се струваше важно да влея колекцията си с тази енергия и дух, за да накарам моите булки да се чувстват като богини, независимо колко предизвикателства могат да бъдат изправени пред сватбените си договорености“, споделя тя в изявление. „Продължих да развивам по-структурираната страна на моята дизайнерска естетика, за да вкарам корсета в сферата на комфорта и елегантността, като същевременно поддържам модерните и занижени и модерни линии, толкова синоним на марката.“

Това означава да се уверите, че всеки дизайн е удобен, красив и съдържа неподправената привлекателност на марката. Някои от най-запомнящите се функции на колекцията? Дизайнерът е работил със съвременна дантела, а също и с 3D дизайн на мъниста, за да придаде по-женствено усещане на някои от нейните структурирани и семпли рокли.