Отлагане с регистратора

Платили сме им изцяло. Оставаха ни само две седмици, така че понастоящем регистраторът има да дава и дори няма да отговори на телефона или да ни отговори за възстановяване на средства изобщо или за каквото и да било. Това е толкова вбесяващо. Намерихме празнуващ, който наистина харесваме, но просто не можем да продължим сега, докато не разберем какво се случва.

Наистина не искаме те да го прехвърлят, защото не е нашият местен, така че все пак ще трябва да платим на местния офис на регистъра таксата за уведомяване в размер на 70 паунда, а след това бихме предпочели просто да имаме законната част наблизо като офисът, който в момента разполага с парите ни, е на час път, така че няма смисъл да караме целия път за 10-минутна среща, за да подпишем документите, когато можем да го направим на 10 минути.

Знам, че никой не е виновен, но местната служба по вписванията се отнася много добре към хората, които имат срещи с тях и пренасрочват всички, но този, в който са били резервирани, е просто шокиращ.