Оставям отзив за водещ и ДЖ. Това за нас беше едно от най-трудните задачки. От самото начало не иска…

Оставям отзив за водещ и ДЖ. Това за нас беше едно от най-трудните задачки. От самото начало не искахме водещ защото не вярвахме, че може да има някой, който първо да го направи истинско и второ хуморът му да съвпада с нашия. И този момент много ни притесняваше, тъй като без водещ си е една вечеря. И се започна голямото търсене. 😁 Бяхме избрали един по многочислените отзиви във всички групи. Но нещо ме спираше да преведем капаро. Все го отлагахме, все не сега. И в последния момент видях отзив за Паскал Паскалев, видяхме се на същия ден и по време на разговора ни и двамата със съпруга ми бяхме "той е". Още на срещата беше супер забавен и не изглеждаше като да се старае, просто си говореше. Огромен плюс за нас беше, че Паскал е и рускоговорящ, тъй като съпругът ми е руснак и имахме рускоговорящи гости. Превеждаше много забавно, само когато беше необходимо и се получи уникааално! И тук да вмъкна един съвет: когато си избирате водещ и той работи с някой друг, попитайте другия човек ДЖ ли е или човек, който помага с техниката. Съвсем различно когато има и ДЖ и водещ:)
ДЖ подбираше музиката много добре!
Въпреки сценария, в ресторанта имаше много изненади за нас, много добре се беше подготвил. Беше ни много интересно и забавно!!
А ритуала..Ритуала го направи просто вълшебен! Уникално го води. Ние държахме ритуалът да е "истински" и в началото водеше Паскал, а след това общинско лице. Получи се доста хармонично. Когато ни водеше ритуала беше научил всичко наизуст и просто ни разказваше историята. Получи се толкова романтично и истинско! Pascal Pascalev, ако четеш това-невероятен си! Изключително съм щастлива, че те избрахме! Човек, който наистина се старае да опознае двойката преди това и се подготвя много добре преди сватбата! Хуморът му беше чудесен всички гости бяха впечатлени… нямаше никакви заучени шеги. Вдъхваше ми толкова спокойствие преди сватбата.. Много съм благодарна съм, че го намерихме в правилния момент.