Оставям отзив за мястото…

💙
Избрахме Lighthouse Golf & Spa Resort, тъй като от самото начало искахме сватбата ни да е на морето и просто се влюбихме в Шивс бара. Ресторантът също много ни допадна. Ще започна с това, че на самия ден всичко беше повече от чудесно. Персоналът беше много услужлив, мил, вежлив. Всичко беше, както го бяхме поискали. Бяха се съобразили с всички наши молби. Помагаха при нужда. Обсужването беше на ниво. Храната беше много вкусна. Всичко беше мнооооого добре. Бяха много коректни и точни. След това ни върнаха всичко, което от други булки разбирам, че не е честа практика..
Единствения минус, който мога да изтъкна това е комуникацията с жената, която отговаря за сватбите. Крайно сме разочаровани от това. И относно организацията може да се каже, че тук ни бяха всички нерви. В началото практиката е да се плати капаро, а след това спрямо въпроси, които ви изпращат се съставя договор. При първия създаден договор няколко неща, които бяха в наш плюс не присъстваха в договора(според мен умишлено бяха "забравени"), но в крайна сметка след преминаване на по-делово общуване всичко се получи, както се бяхме договорили в началото. Четете си много внимателно договорите!!! Общуването с нея за нас беше крайно неприятно, като държа да подчертая, че общуването беше коренно различно -преди да преведем капарото и след това. В последствие разбрахме, че има доста недоволни от нея. Добрата новина беше, че в самия ден тя не присъства. 😀 Малко преди сватбата се запознахме с един мъж, който пряко отговаря за самия ден и с него всичко беше точно! Много готин и услужлив. И много точен! Съветът ми е каквато и политика да има мястото, настоявайте договорът да бъде съставен преди да преведете капарото. И още нещо старайте се комуникацията да бъде в писмен вид, за ваше спокойствие!
Въпреки всичко-заслужаваше си да сме там!! Плюсовете са мнооого повече от минусите. Бих го избрала пак и пак. Мястото е просто невероятно. Ще се връщаме там отново и отново!
Прекрасно, романтично и много, много красиво!!! Беше си нашето място…

ПС: Продавам тюла от снимката, италиански много мек тюл дължина 6метра, ширина 3метра. Цена 30лв. 🌸

ПСС: Тъй като на лично няколко момичета ме попитаха за цени ще се опитам да обясня. Цените са над средните,определено , но са по-ниски в сравнение с другите голф игрища. Наемът на Шивс бар ни беше 350лв , което включва арка + 20 стола. За допълнителни столчета се заплаща по 3лв. Внасянето на алкохол е 10лв на човек, като може да се внесе твърд алкохол и вино,без бира. Тортата може да се поръчва оттам , но за нас техния вариант беше безумен. Тортата да е бутафорна на първите два етажа, последния само да е истински , но с някакъв друг вкус,не който сме избрали. И после от кухнята ни носят парчета торта от вкуса,който сме избрали. Затова и отказахме този вариант и си внесохме наша торта като за това се заплаща такса по 2лв на човек. Овъртаймът доста приятно ни изненада – заплаща се по 2лв на човек. Кувертът си го създавате сами тоест няма готови, което също е голям плюс. Изпратете им един имейл и ще ви изпратят сватбената брошура, там е описано всичко.