Някой обмисля ли да продължи сватба през юли?

Здравейте всички!

Трябваше да се оженя на 18 юли, но взехме решението да отложим за 12 септември преди няколко месеца. Бяхме планирали да направим лятна градинска сватба в шатра, така че мислехме, че септември ще бъде последният шанс да направим това.

Бяхме толкова развълнувани, когато чухме новината, че сватбите са се отворили отново, малко знаехме в този момент, че все още не можахме да имаме прием. Толкова съм объркан, че можете да отидете в зоологическата градина / плажа / кръчмата / бара с над 30 души в малко затворено пространство, но не мога да имам градинска рецепция отвън за 30 души.

Ние наистина се молим нещата да продължат да се променят през следващите няколко седмици и ще ни бъде позволено да имаме най-малко близко семейство и сватбено тържество на рецепцията. Надява ли се някой друг да продължи с малък семеен прием в своята градина?

Надявам се също да замина на Honeymoon на 14 септември, платих само депозита и вече ще отказвам да плащам, докато не чуем повече по въздушните мостове.

Всичко е толкова извън ръцете ни, нали !? Продължавам да планирам всичко, което мога да направя предварително, но е трудно да се направят някои неща, когато нямате представа колко хора ще ви бъдат позволени!