Новобрачни идеи за среща

Само защото сте женени, това не означава, че запознанствата трябва да спрат! Наличието на редовна нощна среща е сладък начин да отделите време един за друг и да запазите искрата жива. Имаме 143 идеи за дати, които да ви вдъхновят, но тези дати по-долу са специално насочени към младоженци …

идеи за среща за младоженци

Попитахме експертите по запознанства зад Box42, абонаментна услуга за запознанства, където идея за нова среща и придружаващият го комплект ви се доставят всеки месец, за някои от най-добрите им идеи за среща за семейни двойки, които да ви вдъхновят.

11 романтични дати за младоженци

1. Пикник на закрито

Пикниците са класическа идея за среща, но не е нужно да разчитате на времето за тази! Разположете се в хола си, разнесете всичките си любими храни и напитки и се насладете на една вечеря заедно.

идея за дата за пикник

2. Спа нощ

Угасете светлините и запалете свещите – идеалното настроение за спа вечер на закрито! Вземете онлайн курс за масаж, за да си помогнете да се отпуснете. Или легнете на дивана заедно с маски за лице, последвано от ароматна баня заедно. Особено когато животът забърза, е важно да отделите време да се отпуснете заедно.

Прочетете повече: Идеи за домашни спа кокошки

3. Игрова вечер

Освободете своя състезателен дух и изпробвайте всяка игра за двама играчи в къщата си! Ако се нуждаете от повече вдъхновение, опитайте няколко минути, за да го спечелите, или отидете директно, докато се опитвате да победите избрания от вас рекорд на Гинес – колкото по-смешни са те, толкова по-добре.

4. Вземете носталгия

Спомнете си за вашето пътуване заедно, от момента, в който се срещнахте за първи път, и досега. Правете заедно презентации на любимите си спомени в PowerPoint, създайте плейлист за връзка, прегледайте стари снимки или просто пресъздайте първата си среща и си напомнете колко сте благодарни един за друг.

5. Танци и коктейли

Доста обяснимо – всяка вечер на танци и коктейли непременно ще бъде забавна. За това можете или да излезете, или да пресъздадете тази дата у дома, като измислите свои собствени рецепти за коктейли и подредите дансинга в хола си!

6. Бъдете добър спорт

Споделените хобита са чудесен начин да поддържате връзка, така че защо да не се захванете заедно с нов спорт? Прекарвайте време с партньора си, като същевременно и двамата поддържате форма – това е печеливша печалба! Ходете на пързаляне с кънки, боулинг, ролкови кънки, скално катерене и т.н. … възможностите са безкрайни.

7. Изключете

Избягайте от ежедневието си с технологично свободно пребиваване. Направете го подходящо за олдскул, като изключите телефоните си и отделите време, за да се свържете отново от разсейките на живота на 21-ви век. Можете да прекарвате време в туризъм, да играете настолни игри или просто да си чатите за живота, докато гледате звездното небе.

8. Изберете тема

Това е лесно – изберете тема и я направете цяла една вечер! Може да е всичко – Джеймс Бонд, Дисни, мексикански, италиански, плажът или нещо друго, което ви харесва. Ако ви липсва вдъхновение, вземете тематична дата, доставена ви с нощна кутия за дата от Box42!

9. Направете нещо

Защо не станете наистина креативни и не направите нещо – можете да направите подарък един за друг или да работите заедно, за да направите нещо за дома си. Нощният комплект за тоскански керамични съдове от Box42 идва с всичко необходимо за направата на красива керамика – от суха на въздух глина до селекция от италиански вдъхновени закуски!

10. Вземете уютен край лагерния огън

Не е нужно да се впускате прекалено далеч, за да пренесете магията на къмпинга във вашата нощна среща – можете да запалите мангал в градината си или, ако нямате градина, да изведете видеоклип на ревящ огън на телевизора си екран за някаква атмосфера. Нощният комплект за къмпинг от Box42 включва съставки за S’mores и горещ шоколад, така че да можете да се чувствате уютно, дори ако сте заключени.

11. Всички забавления на панаира

От кабинка за целувки до забавни игри – кутията за забавни шампиони от Box42 ще ви даде много смях и ще ви позволи да проявите допълнителна креативност с нощта си за срещи, дори от собствения си дом. Можете да се насладите на справедливи вдъхновени закуски, докато се изправяте с предизвикателства на панаира.

Търсите повече вдъхновение и идеи за поддържане на брачния живот свеж и вълнуващ? Не забравяйте да разгледате нашия списък с кофи за първата си година от брака.