Нашият ден мина вчера. С много напрежение и корона-спънки дни преди сватбата, все пак се случи и мин…

Нашият ден мина вчера. С много напрежение и корона-спънки дни преди сватбата, все пак се случи и мина супер. Бих искала да дам някои препоръки, ако мога да бъда полезна на някоя бъдеща булка.

Сватбата ни се осъществи в ресторант Rappongi, гр. Варна. Целият екип на заведението ми помогнаха много. Управителката контролираше абсолютно всичко. Дори й се е сторила грозна украсата на булчинската маса, направена от агенция и й е казала. Главният готвач приготви перфектното меню.

Вече се оплаках в отделен пост от Ритуална зала – Варна, за сгрешената дата на документа и фактът, че са си заминали 10 мин по-рано от работа, при положение, че им казах, че ще мина до 16:30.

Църквата – Св. Атанасий имаха прекрасен хор. Единствената ми забележка към всички български Православни Църкви е, че искат пари за абсолютно всичко. След заплатена сума за сключването на Църковен брак, майка ми е доплатила 20 лв за 40-дневна молитва и 5 лв за освещаване на питка. Но това не е вина на конкретния храм, а на цялата институция.

Цветята бяха дело на Цветарски магазин "Далия" – Добрич. Невероятна аранжировка. Украсата за кола не мръдна от 8 ч, когато я донесоха, до 1 ч през нощта, когато си заминахме от ресторанта.

Photo Studio Effect – гр. Добрич заснеха нашата сватба. Времето на фотосесията беше ужасно, но въпреки това те намериха начин. В ресторанта бяха незабележими (не обичам да се снимам и да съм център на внимание).

DJ и водещ – DJ Toli Party Time BG – изключителен професионалист. Той води и сватбата на сестра ми. Абсолютно всичко, което го помолих да направи, го правеше на момента. Казах му, че съм адски изморена и да приключва, въпреки че имаше една маса гости, на която им се оставаше. Той каза 1 ч спираме и 1:00 сватбата приключи. Не го е направил рязко, а с много приятен завършек – отново сватбеният ни танц, всички гости в кръг около нас.

О.. едно от най-важните неща – РОКЛЯТА – Сватбен център MyWedding Варна. Изключително любезни. От там са и халките ни, заради това имах и отсръпка пт роклята.

Водеща на изнесения ритуал – Прекрасната Евгения от Pertito Wedding Agency, която играе и в Кукления театър.

За прекрасното настроение допринесоха и невероятните народни танцьори от Танцова Формация "Елбетица" с ръководител Евгени Чакъров, който въпреки че не участва в самата хореография, след това се раздаде подобаващо в танцов дуел с младоженеца 😀1 thought on “Нашият ден мина вчера. С много напрежение и корона-спънки дни преди сватбата, все пак се случи и мин…

  1. Честито! Прекрасни сте! 😍 Изпратих ви лс.

Comments are closed.