На една сватба трябва да се помисли и за гостите, ето някои идеи, с които да накарате Вашите гости д…

На една сватба трябва да се помисли и за гостите, ето някои идеи, с които да накарате Вашите гости да се забавляват от самото начало.

1: Направете взимането на булката запомнящо се. Отворете вратата на асансьора, за да изморите бъдещия младоженец.

2: На приемния коктейл освен музикален фон и сладък бар може са сложите фотобудка. Наемът им варира, но определено гостите Ви ще запомнят този момент, защото могат да си вземат директно снимка на хартиен носител за спомен. За да е още по – интересно може до фотобудката да сложите забавни аксесори.

3. Разпределение на масите. Вместо стандартните табла накарайте гостите си да поиграят. Например, ако имате 10 маси, вземете 10 бутилки и напишете разпределението на масите там, сложете бутилките точна на входа на рестиранта. Може да сложите и табела, която да съобщава по забавен начин, че тук трябва да си намерят името. Пример 2: Близо до входа наредете 10 ваши снимки, като под всяка снимка сложите имената, а в ресторанта трябва вместо номер на маса да намерят същата снимка.

4. Книга за гости. Тя може да е различна, например голямо табло с нарисувано дърво с много клони, Вашите гости вчесто пожелания могат да оставят пръстов отпечатък и подпис.

5: Много често на сватбите има дечица, на които през голяма част от времето им е скучно. Наемете аниматор, дори за един час децата ще се почувстват щастливи. По – евтин вариант е да направите детски кът или да им дадете специални подаръци, в които да има занимателни игри.

Има още хиляди идеи, с които може да направите Вашата сватба забавна и запомняща се 🙂