Моята кума, моята сестра от друга майка, моята най-мила приятелка тя знаеше, че ще е моя кума от пр…

Моята кума, моята сестра от друга майка, моята най-мила приятелка 💞 тя знаеше, че ще е моя кума от преди да се запозная с мъжо ❤️❤️😍 Булчици, покажете и вие вашите куми, как ги поканихте ? ❤️❤️❤️❤️

17 thoughts on “Моята кума, моята сестра от друга майка, моята най-мила приятелка тя знаеше, че ще е моя кума от пр…

 1. Със специална ракия и пълен плик с шоколадови италиански бонбони

 2. Най-прекрасната кума на света уникална умна и голямо диване ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️☺️

 3. Аз ще имам две куми , две прекрасни Десислави .♡♡
  Едната Деси и съпруга на нашият кум и е уникален,усмихнат и добър човек.
  С другата Деси нещата станаха на майтап.
  Бях на почивка в Ню Йорк,още гаджосана със съпруга ми и тя дойде и ни изненада там (понеже е стюардеса и си беше направила полета,за да прекараме време заедно в любимия град)
  След като изкарахме 2 страхотни дни й казах „Деси,ако Ванката някой ден ми предложи брак,ти ще си ми кума“ … след 2 месеца се случи и предложението.
  А другата седмица на 11 септември е нашата дата и чакам с нетърпение да го споделя с любимите Десита ♡♡

 4. Предложихме с бутилка уиски, бях омесила питка и подаръци за децата и тях ❤️ Имам медена кумичка 💌🍀

 5. Това е моята кума и много добра приятелка. Още преди да смятам, че ще се омъжа знаех, че тя ще ми е кума ❤️

 6. Моята кума е страхотна жена, възпитана, мила и добра ❤️
  Поканихме ги на вечеря вкъщи, поръчах голям букет за нея с рози по поръчка, торта, питка, дизайнерски сладки, дървена кутия която беше самата покана пълна с бутилка уиски, вино, бонбони, подаръци.
  Щастлива съм, че ще бъде до мен в моя специален сватбен ден

 7. Изборът ми беше много труден! 3 приятелки сме от 15 години! Всяка от тях е перфектната кума! В крайна сметка кумата ми е с розовата рокля, поканихме ги заедно с нейният и наш приятел и си имахме чудесни кумове 😊 Поканихме ги с дървена покана, текста беше гравиран. Бутилка вино за нея, торта за него. В последствие след поканата направих закачалки за роклите и костюмите на 5-ма ни (за нас 3-те,за кума и за младоженеца) 💛🌻

 8. Поканихме ги както си му е реда – с пита, пиле и торта. Имаше и импровизиран договор за задълженията им по време на сватбата и след това, за да не забравят колко са отговорни всъщност. Те са ни 3в1 – кумове, роднини и съседи (кума и мъжа ми са 1ви братовчеди и живеем в къща близнак) 👩‍❤️‍👨💞🌞

 9. Тя е изключително несериозна и абсолютно неорганизирана. НО тя е свръхчувствителен, сърцат, народен, както сама се определя, човек, който, когато не ме вбесява, не ми се сърди или не е просто сутрин преди да си е пила кафето, винаги намира време да ме изслуша, да ми даде адекватен съвет, да ме разсмее и не на последно място да ме вкара в проблем, в нелепа или неловка ситуация, от които да ни останат незабравими спомени.
  Понеже аз СЪМ мила, добра, организирана и всичко най, имах желание да я поканя за кума. НО когато и съобщих новината за сватбата, тя така се зарадва, че ще кумува, че просто не ми даде възможност. Естествено аз опитах да я баламосам, но тя беше толкова категорична, че нямаше какво да кажа.
  .. И така моята кума си остана без покана. 🤷
  Няма по-достойна от теб любима Цвети Босилкова ❤️❤️❤️

Comments are closed.