Моят сватбен ден предстои, но смятам, че никога не е рано да похвалиш някого, който заслужава похвал…

Моят сватбен ден предстои, но смятам, че никога не е рано да похвалиш някого, който заслужава похвала – в моя случай това е бутик Alfa Brides Bridal House.
Безкрайно съм доволна от обслужването на Емилия и нейната колежка. Няма да говоря за просторния и хубав магазин, за пробна, какво сме виждали по филмите, а за емоциите, понеже те са най-важни. Освен с прекрасна булчинска рокля си тръгнах от магазина с чудесни впечатления от хората, които работят в него – от консултантите до дамата, която прави корекциите и която дойде лично да се увери, че роклята ми залепва перфектно и се чувствам добре в нея. Бях в магазина общо пет пъти – веднъж да се влюбя в роклята, втори път, за да я поръчам официално, трети, за да видя, че е тук, четвърти – за корекции и пети, за да си отида вкъщи с нея. Всеки път ме посрещаха с усмивка, бяха страшно любезни и ме изпращаха с такава. Не си купих воал от тях, тъй като беше над бюджета ми, а когато попитах за съвет как да изгладя поръчания от друго място, Емилия каза да им го оставя и че те ще се погрижат. Когато попитах къде да почистя роклята след сватбата, ми препоръчаха да им я занеса и че те ще я дадат на доверен подизпълнител.
Оставам с безкрайно добри впечатления от бутика и на тръгване им благодарих не само за красивата рокля, но и за това, че ми подариха прекрасно изживяване. Рокли могат да се купят с пари, но отношение – не.

3 thoughts on “Моят сватбен ден предстои, но смятам, че никога не е рано да похвалиш някого, който заслужава похвал…

  1. И моята рокля беше от там и съм страшно доволна от обслужването 🤗 Невероятно отношение и обслужване и аз ги препоръчвам с две ръце 🙌🏻❤️

  2. А може ли да кажете в какъв ценови диапазон варират роклите 🙂

  3. И моята красота е от там! Страхотни са момичетата! Очарована съм от отношението, грижата и емоцията, която създават!

Comments are closed.